Αγώνες
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

proti-psareutiki-sinantisi-psaradon-makedonias-carpmatchfishing1η Ψαρευτική συνάντηση Ερασιτεχνών Ψαράδων Καβάλας 27/02/2016

Του Νίκου Ιώβη
Στις 27 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση Ερασιτεχνών Ψαράδων Καβάλας, μιας ομάδας που δημιουργήθηκε μέσω του Facebook και αγαπήθηκε γρήγορα.

Η ομάδα, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) δημιούργησε τη πρώτη της συνάντηση και κάλεσε όλους τους φίλους που αγαπούν το παράκτιο ψάρεμα!

 

 


Η συνάντηση έλαβε χώρα στο χωριό Αγίασμα και είχε από την αρχή της διοργάνωσης φιλικό χαρακτήρα. Καλεσμένοι ήταν οι ερασιτέχνες παράκτιοι ψαράδες από πολλές πόλεις της Μακεδονίας, αλλά και της Θράκης.

2

Ξημερώματα του Σαββάτου κατέφθασαν οι πρώτοι ψαράδες, από τα Γιαννιτσά. Νωρίς το πρωί κατέφθασαν άτομα από την Θεσσαλονίκη αλλά και από την Δράμα.

4

Στην συνέχεια η παραλία άρχισε να γεμίζει με κόσμο, και ο συνολικός αριθμός αυξήθηκε και με άτομα απο την Αλεξανδρούπολη, την Ξάνθη , φυσικά από τον νομό Καβάλας, και από άλλα κοντινά μέρη.

7

10

Στις 15.00 η συνάντηση βρέθηκε στο αποκορύφωμα, με πάνω από 60 άτομα από την Μακεδονία και την Θράκη.Δυστυχώς όμως βαρκάρηδες είδαν μεγάλη κινητικότητα στη παραλία,και αποφάσισαν να την «ζώσουν» με δίχτυα ,με αποτέλεσμα πολλοί από τους παρευρισκόμενους να εγκαταλείψουν, να γυρίσουν στα σπίτια τους ή να αλλάξουν μέρος.

1

Παρ΄ όλα αυτά η συνάντηση δεν ακυρώθηκε, τα 20 άτομα που έμειναν πέρασαν ένα καταπληκτικό Σάββατο σε μία καλοκαιρινή μέρα, για τα δεδομένα του Φεβρουαρίου.

13

15

 

Ψάρια δεν βγήκαν πολλά, όμως οι συζητήσεις, το φαγητό, ο χαβαλές, αλλά και όσα έμαθε ο καθένας από τις διάφορες ψαρευτικές ιστορίες, δημιούργησε ένα πάρα πολύ ωραίο κλίμα για όλους όσους έμειναν μέχρι το τέλος.

16

14

28

18

Οι Ερασιτέχνες Ψαράδες Καβάλας με τη βοήθεια των διαχειριστών τους αλλά και των διαχειριστών από τις σελίδες Ψάρεμα στη Μακεδονία, Ερασιτέχνες Ψαράδες Δράμας, Dramaika SurfCasting Team, Ερασιτέχνες Ψαράδες Αλεξανδρούπολης κ.α. (Ομάδες στο Facebook) και φυσικά των μελών τους, έφεραν εις πέρας τη 1η ψαρευτική συνάντηση.

28

29

31

Οι περισσότεροι έμειναν ευχαριστημένοι και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη συνάντηση, κάπου στη Μακεδονία, μιας και η τελευταία, και συγκεκριμένα το Β. Αιγαίο και το Θρακικό Πέλαγος είναι θάλασσες που σφύζουν από θαλάσσια ζωή.

34

36

8

Η ομάδα Ερασιτέχνες Ψαράδες Καβάλας θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς, ονομαστικά, κυρίως τον Σαριδάκη Δήμητη, Κοτσαϊδη Χρήστο, Μυτικόπουλο Δημήτρη, Γενίκη Κώστα και Παπατζίκη Βασίλη.

17

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους Καβαλιώτες που βρέθηκαν σ’ αυτή τη συνάντηση και κυρίως αυτούς που έμειναν μέχρι το τέλος, και φυσικά όλους όσους έκαναν τόσα χιλιόμετρα από μακρυά για να παρευρεθούν σε αυτή τη φιλική συνεύρεση σύσφιξης ψαρευτικών δεσμών! 

Aνανεώνουμε το ραντεβού μας λοιπόν, για την επόμενη ψαρευτική συνάντηση.

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

 

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.