Ένδυση-Outdoor
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

Ένδυση-Outdoor


troper psareytika sxedia carpmatchfishingTroper: η απόλυτη προστασία για το κεφάλι και το λαιμό μας ,με νέα ψαρευτικά σχέδια!
Του Δημήτρη Σφαλτού

Το Τroper έχει γίνει πανελλαδικώς γνωστό για την ευρεία χρησιμότητα του στην προστασία του κεφαλιού και του λαιμού, από το κρύο, την υγρασία, και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στους λάτρεις της ορειβασίας, των outdoor sports, της μοτοσυκλέτας, και στους ψαράδες.

Ειδικά για τους τελευταίους, και όχι μόνο, έχουν κυκλοφορήσει νέα ψαρευτικά σχέδια με εντυπωμένα prints, από λαβράκι, τσιπούρα και κυνηγό.

Τα σχέδια είναι βγαλμένα από τον χώρο του ψαρέματος, και το τελικό αποτέλεσμα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο...

 

troper-rouxa-gia-psarema-2-carpmatchfishingTroper: η απόλυτη προστασία για το κεφάλι και το λαιμό μας ,στο ψάρεμα με όλες τις τεχνικές.
Του Δημήτρη Σφαλτού
Αξεσουάρ και εργαλεία για το ψάρεμα υπάρχουν ουκ ολίγα. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να δώσουμε τη δέουσα προσοχή και στην προστασία του ψαρά, από το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Το Troper είναι ένα υβριδικό και πολυμορφικό προστατευτικό του κεφαλιού και του λαιμού μας, είναι ελληνικής κατασκευής , και θα το βρείτε ιδιαίτερα χρήσιμο την κρύα εποχή του χειμώνα που διανύουμε.

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.