Απαγορεύσεις για ψάρεμα
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

kastoria-carpmatchfishingΑπαγόρευση αλιείας στη λίμνη Καστοριάς, στα λιμνοφράγματα και στον Αλιάκμονα ποταμό.

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr


Από το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήριου Αδαμόπουλου απαγορεύεται η διενέργεια αλιείας, ερασιτεχνικής και επαγγελματικής,  με κάθε μέσο και εργαλείο, για την προστασία της αναπαραγωγής των ψαριών, από την Πέμπτη 30-04-2015 ώρα 12:00 το μεσημέρι, έως και Παρασκευή 12-06-2015 ώρα 12:00 το μεσημέρι στη λίμνη Ορεστιάδα ,στα λιμνοφράγματα Βασιλειάδας, Γέρμα και Βράχου .

 

 

 


 

Η ίδια απαγόρευση ισχύει από Πέμπτη 30-04-2015, ώρα 12:00 το μεσημέρι έως και Παρασκευή 05-06-2015, ώρα 12:00 το μεσημέρι στον Α΄ κλώνο του Αλιάκμονα από γέφυρα Νεστορίου μέχρι την εκβολή του στον Β΄ κλώνο του Αλιάκμονα από γέφυρα Μανιάκων μέχρι την εκβολή του στο ρέμα του «Γκιόλε» μέχρι την εκβολή του στον ποταμό Αλιάκμονα καθώς και στο κύριο μέρος του ποταμού που διέρχεται τα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς αλλά και σε μήκος 300μ. από την εκβολή τους όλων των ρεμάτων που εκβάλουν στη λίμνη.
Κατά την παραπάνω απαγορευτική περίοδο οι αλιείς υποχρεούνται στον ελλιμενισμό των αλιευτικών σκαφών και την αποθήκευση των αλιευτικών εργαλείων σε ιδιόκτητους χώρους.
Ο έλεγχος της τήρησης των διατάξεων που αφορούν την αλιεία στα εσωτερικά αυτά νερά ανατίθεται στις Αστυνομικές Αρχές, στη Δ/νση Δασών σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, ενώ οι παραβάτες διώκονται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.