Αγγελίες
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

daiwaregalzΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ DAIWA REGAL Z 4550 BTR


Πωλείται ο μηχανισμός της DAIWA REGAL-Z 4550 BTR, ο οποίος είναι κατάλληλος για όλες τις τεχνικές casting, όπου απαιτείται γρήγορη και πολύ δυνατή έλξη.
Διαθέτει διπλά φρένα, 4 ρουλεμάν, αποσπώμενο χερούλι με κουμπί, μπομπίνα γραφίτη, και όλα τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της Daiwa, όπως twist buster κτλ, που τον κατατάσσουν σε έναν από τους καλύτερους και πιο διαχρονικούς μηχανισμούς της κατηγορίας του.
Ο μηχανισμός αυτός είναι ελαφρώς μεταχειρισμένος, σε άριστη κατάσταση, και είναι γεμισμένος με πετονιά βυθιζόμενη για carp-fishing 0,35 χιλιοστά. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για οποιαδήποτε τεχνική casting, και ψάρεμα κυπρίνου. Τιμή 30 ευρώ.


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 6973303410

Νέο άρθρο

psarema-ajing-gia-safridia-alla-scorpios-bar-carpmatchfishingΨάρεμα Ajing για σαφρίδια alla... Scorpios Bar! Του Δημήτρη Σφαλτού Video λήψεις:Δημήτρης Σφαλτός, Νίκος Βουρλιώτης, Θέμης Καρβέλας Ένα όμορφο και...

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.