Αγγελίες
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

www.carp-matchfishing.grAsso Assos Marine 4.30 '03 - € 3.500 (Συζητήσιμη)

 

Ιδιαιτερότητες


4-Τετράχρονη, Βυθόμετρο, Αφαλάτωση, Με Τρέιλερ, Κινητήρας εξωλέμβιος, Τέντα, Σκάλα μπάνιου

 

 

 

 

 


Περιγραφή

 


Assos Marine 4.30mt ημιταχύπλοη πολυεστερκή σε πολύ καλή κατάσταση χρώματος σκούρο μπλε (γάστρα) και λευκό (εσωτερικό). Μοντέλο 2003. Συνεχόμενη συντήρηση και διατήρηση σε πύλωτη σκεπασμένη με τέντα. Δίνεται με τέντα σκάφους σε άψογη κατάσταση. Διαθέτει ανοξείδωτη σκάλα μπάνιου, βυθόμετρο-ανιχνευτή ψαριών EAGLE, μιλιόμετρο, όργανο μέτρησης ώρων πλεύσης, πρίζα 12V για φορτιση κινητών κτλ, πίνακας ασφαλειών, ανοξείδωτα κουπιά, άγκυρα με αλυσίδα και σχοινί, φώτα πλεύσης εμπρός και πίσω, σωστικά, φωτοβολίδες, στρογγυλό σωσίβιο, καινούρια κόρνα, πλωτή άγκυρα, εργαλείο πιασίματος ρεμέντζου και ανοξείδωτο γάντζο ψαρέματος. Επίσης διαθέτει ανανεομένη άδεια αλιείας σκάφους που λήγει το τέλος του 2013 καθώς και άδεια εκτέλεσης πλώων. Το σκάφος βρίσκεται σε ακινησία από τον Οκτώβριο του 2011.

www.carp-matchfishing.gr


Μηχανή YAMAHA 25hp τετράχρονη μοντέλο 2003 σε τέλεια κατάσταση με όλα της τα servise και προπέλα λευκή χωρίς χτυπήματα. Συντηρημένη σε άψογη κατάσταση εσωτερικά και εξωτερικά.

www.carp-matchfishing.gr


Τρέιλερ Assos Marine μοντέλο 2003, γαλβανιζέ, σε πολύ καλή κατάσταση. Αλλαγή ρουλεμάν κλειστού τύπου κάθε χρόνο και ελαστικών περιοδικά καθώς και περιοδική αλλαγή στα ράουλα και συχνό γρασάρισμα. Διαθέτει φώτα με μαγνήτη για εύκολη αφαίρεση και επανατοποθέτηση στη γλύστρα.

www.carp-matchfishing.gr


Μετά από κάθε χρήση το σκάφος πλενόταν και τοποθετούνταν σε πυλωτή και η μηχανή πλενόταν εσωτερικά (αυτάκια πλυσίματος) και εξωτερικά. Η συντήρηση γινόταν με πολύ αγάπη και δεν έχει χτυπηθεί ποτέ η γάστρα του.

www.carp-matchfishing.gr


Επικοινωνία
Άρης
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 17343
Τηλ.: 6974430306.

www.carp-matchfishing.gr

Νέο άρθρο

psarema-ajing-gia-safridia-alla-scorpios-bar-carpmatchfishingΨάρεμα Ajing για σαφρίδια alla... Scorpios Bar! Του Δημήτρη Σφαλτού Video λήψεις:Δημήτρης Σφαλτός, Νίκος Βουρλιώτης, Θέμης Καρβέλας Ένα όμορφο και...

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.