Αγγελίες
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

anaconda-rod-carp-matchfishing-gr.jpgΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΤΡΙΣΠΑΣΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΤΗΣ SANGER /ANACONDA KSII POWER CARP 3.90 3LBS 

Τα καλάμια ειναι σε άριστη κατάσταση καθώς έχουνε ψαρευτεί 3 φορές!!! Βρισκόμαστε στην περιοχή της Πτολεμαίδας, μπορούμε να στείλουμε τα καλάμια όπου επιθυμείτε. Η τιμή τους και για τα 2 καλάμια είναι 180 ευρώ και δίνεται δώρο και 2 στελέχη μαζί!!! Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε το καλάμι και τα επιμέρους του χαρακτηριστικά. Μήκος 3,90 μέτρα και test curve στις 3 λίμπρες.


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση το τηλέφωνο είναι 6986081733 ,Κος Ευριπίδης

anacoda-rod-2-carp-matchfishing-gr.jpg

anaconda-rod-3-carp-matchfishing-gr.jpg

 

anaconda-rod-carp-matchfishing-gr.jpg

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

Νέο άρθρο

psarema-ajing-gia-safridia-alla-scorpios-bar-carpmatchfishingΨάρεμα Ajing για σαφρίδια alla... Scorpios Bar! Του Δημήτρη Σφαλτού Video λήψεις:Δημήτρης Σφαλτός, Νίκος Βουρλιώτης, Θέμης Καρβέλας Ένα όμορφο και...

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.