Αγγελίες
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

poleitai kalami stargate italcanna carpmatchfishingΠωλείται καλάμι Bolognese της Italcanna: Stargate 7m

Εξαιρετικά γρήγορο, ανθεκτικό καλάμι τύπου Bolognese, τηλεσκοπικό, μήκους 7 μέτρων, πωλείται σε άριστη κατάσταση, ψαρεμένο μόνο 3 φορές σε γλυκό νερό.
Είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένες ίνες (Hi-Carbon) για ψάρεμα από την ακτή, μόλους, βράχια και βάρκα. Κατάλληλο για σαργούς, κέφαλους, λαβράκια, τσιπούρες, μελανούρια, κ.α. Το c.w είναι στα 30 γρ, και τα στελέχη του 7 στον αριθμό.

 

 


Είναι ένα πολύ δυνατό καλάμι, λεπτό και ελαφρύ, πολύ καλά ζυγισμένο και πανέμορφο στην εμφάνισή του. Αγορασμένο στην Ελλάδα, από την αντιπροσωπεία της Italcanna στην Αθήνα. Το καλάμι πωλείται λόγω ανανέωσης εξοπλισμού.

stargate bolognese rod italcanna carpmatchfishing

stargate italcanna bolognese guides carpmatchfishing

stargate italcanna vasi carpmatchfishing

Aρχική τιμή αγοράς 230 ευρώ, τιμή πώλησης 150 ευρώ. Πληροφορίες στο τηλ: 6981071026 (Γιώργος)

www carp matchfishing gr logo.jpg

Νέο άρθρο

to-sosto-perasma-tou-nimatos-stin-mpompina-tou-mixanismou-psarematosTο σωστό πέρασμα του νήματος στην μπομπίνα του μηχανισμού ψαρέματος Του Δημήτρη Σφαλτού Φωτογραφίες : Δημήτρης Σφαλτός, Γιώργος Βαρέλης, Νίκος Ζάρας Η...

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.