Αγγελίες
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

reel stand blue polisi carpmatchfishingΠωλείται reel stand για μηχανισμούς-καινούριο από την Sixt Studio, 11 ευρώ

Πωλείται το reel stand ( εξάρτημα σαν στέκα ) για μηχανισμούς Daiwa και Shimano, στην τιμή των 11 ευρώ, στους οποίους το καπάκι της μανιβέλας είναι απλό βιδωτό και όχι με εσωτερική μακρόστενη βίδα.

To reel stand , εκτός από την ομορφιά που χαρίζει στον μηχανισμό (κάτι σαν tuning μηχανισμών), έχει σαν κύρια λειτουργία την προστασία του μηχανισμού από χτυπήματα, καλύτερο ζύγισμα (ζυγίζει μόνο 6 γρ), και μπορούμε να ακουμπάμε κάτω τον μηχανισμό για φωτογραφίες χωρίς να χτυπάει πουθενά.

 

 

 

 

Το συγκεκριμένο μοντέλο reel stand έχει μεταλλικό χρώμα μπλε, ζυγίζει μόνο 6 γρ, είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ντουραλουμίνιο, έχει αγοραστεί στην τιμή των 18 ευρώ από Ιαπωνία, είναι αχρησιμοποίητο-αψάρευτο-καινούργιο στο κουτί του.

reel stand sixt mple carpmatchfishing blue

reel stand sixt studio carpmatchfishing

Είναι κατάλληλο για μοντέλα Shimano από 1000-4000 , και τα μοντέλα C14, για Daiwa 2508RH, 2508RH-W, 2004,2506,2500,1503-3012,2508R,1003H/07, όπως αναγράφονται στην πίσω πλευρά της συσκευασίας.

reel stand odigies carpmatchfishing

reel stand tairiasma carpmatchfishing

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία πως ταιριάζει στον μηχανισμό και την χρησιμοτητά του για την προστασία του μηχανισμού. Πωλείται λόγω αλλαγής χρώματος reel stand. Δίνεται στο κουτί του, στην τιμή των 11 ευρώ, με δώρο τα μεταφορικά, ΤΗΛ επικοινωνίας :6973303410

reel stand gold eging stand prostasias mixanismon carpmatchfishing

www carp matchfishing gr logo.jpg

 

Νέο άρθρο

poleitai-kalami-eging-megabass-caiyen-xx-86ml-se-katastasi-vitrinas-carpmatchfishingΠωλείται καλάμι eging-Megabass Caiyen XX 86ML σε κατάσταση βιτρίνας Άριστη κατάσταση του καλαμιού, δεν έχει ακουμπήσει σε έδαφος το butt του, προσεγμένο...

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.