Αγγελίες
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

balzer im 12 carp rods aggelia carpmatchfishingΠωλούνται 3 καλάμια carp IM-12 Edition της Balzer, στην τιμή των 200 ευρώ(Πωλήθηκαν!!!)

Πωλούνται σε άριστη κατάσταση 3 συλλεκτικά καλάμια carp δίσπαστα της εταιρείας Balzer, από την θρυλική σειρά IM-12 edition.

Όλα τα καλάμια είναι δίσπαστα, τα δύο έχουν μήκος 12 πόδια (3,60 μέτρα) και test curve στις 3 λίμπρες, ενώ το τρίτο είναι πιο δυνατό, με μήκος 13 πόδια (3,90 μέτρα) και test curve στις 3,50 λίμπρες.

Τα 3 καλάμια δίνονται λόγω ανανέωσης εξοπλισμού στην τιμή των 200 ευρώ.

 

 

 

 


Τα καλάμια carp IM-12 Edition της Balzer ήταν από τα πιο επιτυχημένα σε πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ πλέον χαρακτηρίζονται ως συλλεκτικά. Κατασκευασμένα από τον Αθλητή Michael Communski , έχουν ημιπαραβολική δράση , ακαριαία επαναφορά και απίστευτα λεπτό και ελαφρύ blank.

balzer im 12 carp rods all carpmatchfishing

Οι πολλαπλές στρώσεις από τον άνθρακα υψηλής συνοχής IM-12, έδωσαν μεγάλα περιθώρια δύναμης σε αυτά τα καλάμια, και την δυνατότητα για πολύ μακρινές βολές. Πάνω στο blank αναγράφει καθαρά «Distance Rods».

balzer carp rods blanks aggelia carpmatchfishing

Τα καλάμια βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, φορούν οδηγούς sic για χρήση με νήμα, έχουν υπερμεγέθες δαχτυλίδι sic στην μύτη τους, ενώ οι δύο οδηγοί κοντά στην μύτη έχουν αντικατασταθεί με οδηγούς Fuji Sic.

balzer im 12 carp rods mites carpmatchfishing

Τα καλάμια έχουν αγοραστεί στην Ελλάδα, στην αρχική τιμή των 430 ευρώ. Tα καλάμια έχουν ψαρευτεί σε λίμνες της Ελλάδας, έχουν αναμετρηθεί με μεγάλους κυπρίνους χωρίς κανένα πρόβλημα.

balzer carp rods aggelia im 12 carpmatchfishing

balzer im 12 carp rods butt carpmatchfishing

balzer im 12 carp rods vasis carpmatchfishing

Eδώ δίνεται η ευκαιρία σε κάποιον να αποκτήσει 3 καλάμια πολύ υψηλής ποιότητας, τα οποία δεν νιώθουν την φθορά του χρόνου, και έχουν δυνατότητες που δύσκολα πια να επιτεχθούν σε αυτή την τιμή απόκτησης. Όποιος γνωρίζει την συγκεκριμένη σειρά καλαμιών, θα καταλάβει αυτή την ευκαιρία… Τα καλάμια αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με δώρο τα μεταφορικά έξοδα.

balzer im 12 aggelia carp rods carpmatchfishing

Για περισσότερες πληροφορίες ,τηλ:6973303410.

www carp matchfishing gr logo.jpg

Νέο άρθρο

psarema-ajing-gia-safridia-alla-scorpios-bar-carpmatchfishingΨάρεμα Ajing για σαφρίδια alla... Scorpios Bar! Του Δημήτρη Σφαλτού Video λήψεις:Δημήτρης Σφαλτός, Νίκος Βουρλιώτης, Θέμης Καρβέλας Ένα όμορφο και...

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.