Αγγελίες
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

poleitai 2 fish grips carpmatchfishingΠωλούνται 2 fish grips (Berkley/Shakespeare) στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.

Πωλούνται 2 εξαιρετικά fish grips/lip grips, των εταιριών Berkley και Shakespeare, τα οποία είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένα.

Είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, είναι ανοξείδωτα, μικρού βάρους και δοκιμασμένα σε μεγάλα θηράματα (μαγιάτικα, συναγρίδες, λαβράκια, στήρες), για την ορθότητα της αντοχής τους.

 

 

 

 

Το πρώτο fish grip είναι της γνωστής εταιρίας Shakespeare, είναι μαύρου χρώματος, είναι κατασκευασμένο από πολύ δυνατό αλουμίνιο ανοξείδωτο, μεγάλης αντοχής με λουράκι, και διαθέτει επιπλεόν στην βάση του μεζούρα μέτρησης ψαριών. Λόγω του μικρού του βάρους είναι ιδανικό για τεχνικές spinning. Πωλείται στην τιμή των 10 ευρώ, από αρχική 28 ευρώ.

fish grip meter scalr carpmatchfishing

Το δεύτερο fish grip είναι της γνωστής εταιρίας Berkley, είναι κατασκευασμένο από πολύ δυνατό αλουμίνιο ανοξείδωτο, μεγάλης αντοχής, ιδανικό για μεγάλα ψάρια, ψαρέματα από ακτή , spinning, shore jigging και ειδικότερα σκάφος. Διαθέτει και αυτό λουράκι, το οποίο είναι ελάχιστα μεταχειρισμένο. Η φθηνότερη αρχική του τιμή είναι στα 45 και άνω ευρώ, πωλείται στην τιμή των 25 ευρώ.

berkley fish grip strong big fish carpmatchfishing

Και τα δύο μαζί fish grips δίνονται στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ. Τηλ πληροφοριών 6973303410.

www carp matchfishing gr logo.jpg

Νέο άρθρο

psarema-ajing-gia-safridia-alla-scorpios-bar-carpmatchfishingΨάρεμα Ajing για σαφρίδια alla... Scorpios Bar! Του Δημήτρη Σφαλτού Video λήψεις:Δημήτρης Σφαλτός, Νίκος Βουρλιώτης, Θέμης Καρβέλας Ένα όμορφο και...

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.