Νομοθεσία για το ψάρεμα στα γλυκά νερά
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

Νομοθεσία για το ψάρεμα στα γλυκά νερά

ζυγός δικαιοσύνης

ΓΕΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΛΙΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Οταν κάνουμε το χόμπυ μας στα γλυκά νερά, θα πρέπει να είμαστε νομοταγείς και σωστοί ερασιτέχνες. Το ψάρεμα είναι απόλαυση, αλλά θα πρέπει να σεβόμαστε το περιβάλλον, τα αλιεύματα και τους νόμους.

Το παρακάτω νομοθετικό πλαίσιο ισχύει για το ψάρεμα στα γλυκά νερά, δηλαδή για τις λίμνες, τα ποτάμια και τους κατα ορισμού τόπους παρόχθιων οικοσυστημάτων.

Παρακαλούμε να δείξετε την δέουσα προσοχή στους νόμους (ακόμη και εαν δεν συμφωνείτε με αυτούς), διότι ο κίνδυνος δίωξης από τις ελεγκτικές αρχές(αστυνομία, δασαρχείο, λιμενικό κτλ, είναι πάντα υπαρκτός.

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.