Ένδυση-Outdoor
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

Ένδυση-Outdoor

sfaltos psareytiko gileko garbolino fishing outdoor vest carpmatchfishingΨαρευτικό-photography-outdoor-sports γιλέκο από την Garbolino

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες: Δημήτρης Σφαλτός, Γιώργος Χούσος, Θέμης Καρβέλας

Το γιλέκο για ψάρεμα είναι από τα αγαπημένα μου αξεσουάρ, και αυτό περιλαμβάνει όλες τις τεχνικές ψαρέματος.

Είτε είναι match, spinning, lrf, wading, carpfishing, feeder, eging, ψαρέματα βάρκας, ψάρεμα κυπρίνου, ψαρέματα σε ποτάμια για πέστροφες, fly-fishing, κτλ.

Θα σας παρουσιάσουμε ένα εξαιρετικό γιλέκο από την Garbolino, από άριστα διαπνέοντα υλικά και όλες τις λειτουργικές τσέπες που θα χρειαστείτε για όλα τα παρελκόμενα του ψαρέματος.

 

 

 

bandana tubes uv protection live test alpine thermal carpmatchfishingBandana Tubes UV protection της Alpine Thermal:Τα νέα καλοκαιρινά σχέδια με πρόσωπα-μάσκες, που συμβαδίζουν με την καλύτερη uv προστασία του κεφαλιού μας

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Δημήτρης Σφαλτός, Nίκος Ζάρας (Φωτογραφική ομάδα Άρτας/Φ.Ο.Α)

Οι εποχές της άνοιξης και του καλοκαιριού σηματοδοτούν φωτεινές ζεστές ημέρες, αύξηση της θερμοκρασίας, αλλά και την αύξηση της βλαβερής ηλιακής ακτινοβολίας UV. Η ελληνική εταιρεία Alpine Thermal μετά την μεγάλη επιτυχία των Troper/Troper Masks, Bandana Tubes, λανσάρει τα νέα Bandana Tubes UV protection, μοναδικά υφάσματα με εντυπωσιακά εντυπώματα και σχέδια, τα οποία προστατεύουν αποτελεσματικά από τις ανεπιθύμητες ακτίνες UV του ήλιου.

Με τις νέες μπαντάνες UV protection, όλες οι καλοκαιρινές δραστηριότητες αποκτούν νέο νόημα, αφού η προστασία συναντάει το μοναδικό στυλ, την εργονομία, και μια νότα καλαισθησίας που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο...

 

uv protection bandana tube arm cooler alpine thermal carpmatchfishingΠροστατευτείτε από την ακτινοβολία UV με τα προϊόντα της Alpine Thermal, Bandana Tube και Arm Cooler

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Σε αυτό το ενημερωτικό άρθρο, θα σας δώσουμε κάποια πολύ χρήσιμα και εγκυκλοπαιδικά στοιχεία για την υπεριώδη ακτινοβολία UV, και τις επιπτώσεις της στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Η έναρξη της άνοιξης σηματοδοτεί την αλλαγή της ημέρας, την αύξηση της φωτοπεριόδου, και την αύξηση της θερμοκρασίας.

Με την αύξηση της ηλιοφάνειας, η υπεριώδης ακτινοβολία αντίστοιχα αυξάνεται, οπότε θα πρέπει να γνωρίζουμε κάποια βασικά στοιχεία για να προστατευτούμε από αυτή.

Επιπλέον, θα γνωρίσετε μερικά από τα νέα προϊόντα της ελληνικής εταιρείας  Αlpine Thermal, για την προστασία των χεριών, του αυχένα και του προσώπου, από την βλαπτική πτυχή της ακτινοβολίας UV, τα Bandana Τubes και Arm Cooler.

 

troper masks psarema carpmatchfishingTroper Masks : Τα πρωτότυπα σχέδια με πρόσωπα-μάσκες, συναντούν την απόλυτη προστασία του κεφαλιού μας!

Του Δημήτρη Σφαλτού / Φωτογραφίες:Δημήτρης Σφαλτός, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος

Το Τroper όπως έχουμε ξαναγράψει, έχει γίνει ευρέως γνωστό για την άμεση χρησιμότητα του στην προστασία του κεφαλιού και του λαιμού, από το κρύο, την υγρασία, και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Πρόκειται για ένα αξεσουάρ, που εδώ και χρόνια, έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις σε όλους τους εραστές των outdoor sports, του κυνηγιού, του ψαρέματος, της μοτοσυκλέτας, του τρεξίματος, του ορειβάτη, κ.α πολλά.

Τα νέα Troper Masks ήρθαν για να δώσουν μια διαφορετική νότα στο πρόσωπό μας. Έχουν μια όμορφη και με αρκετές δόσεις χιουμοριστική φυσιογνωμία, με εικόνες/μάσκες όπως κρανία σε πολλές αποχρώσεις και σχέδια, κλόουν, Joker, δράκους, κτλ.

 


troper psareytika sxedia carpmatchfishingTroper: η απόλυτη προστασία για το κεφάλι και το λαιμό μας ,με νέα ψαρευτικά σχέδια!
Του Δημήτρη Σφαλτού

Το Τroper έχει γίνει πανελλαδικώς γνωστό για την ευρεία χρησιμότητα του στην προστασία του κεφαλιού και του λαιμού, από το κρύο, την υγρασία, και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στους λάτρεις της ορειβασίας, των outdoor sports, της μοτοσυκλέτας, και στους ψαράδες.

Ειδικά για τους τελευταίους, και όχι μόνο, έχουν κυκλοφορήσει νέα ψαρευτικά σχέδια με εντυπωμένα prints, από λαβράκι, τσιπούρα και κυνηγό.

Τα σχέδια είναι βγαλμένα από τον χώρο του ψαρέματος, και το τελικό αποτέλεσμα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο...

 

troper-rouxa-gia-psarema-2-carpmatchfishingTroper: η απόλυτη προστασία για το κεφάλι και το λαιμό μας ,στο ψάρεμα με όλες τις τεχνικές.
Του Δημήτρη Σφαλτού
Αξεσουάρ και εργαλεία για το ψάρεμα υπάρχουν ουκ ολίγα. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να δώσουμε τη δέουσα προσοχή και στην προστασία του ψαρά, από το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Το Troper είναι ένα υβριδικό και πολυμορφικό προστατευτικό του κεφαλιού και του λαιμού μας, είναι ελληνικής κατασκευής , και θα το βρείτε ιδιαίτερα χρήσιμο την κρύα εποχή του χειμώνα που διανύουμε.

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.