Casting
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

new gfs kolla carpmatchfishingΔημιουργήστε, διορθώστε, αποκαταστήστε τον ψαρευτικό σας εξοπλισμό με την καινοτόμα κόλλα της GFS

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Δημήτρης Σφαλτός

Κόλλες στο εμπόριο υπάρχουν πάρα πολλές. Στο ψάρεμα όμως οι απαιτήσεις μιας κόλλας αυξάνουν κατά πολύ. Είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την εργαλειοθήκη μας, σε όλες τις τεχνικές. Η ελληνική GFS έχει κατασκευάσει μια κόλλα πραγματικά ασυναγώνιστη σε τιμή και προσδοκίες.

Με μια ποιοτική κόλλα σαν την κόλλα της GFS θα κατασκευάσουμε εξειδικευμένες αρματωσιές με χάντρες και περιστρεφόμενα παράμαλα, χωρίς να «κάψουμε» τις πετονιές, θα αποκαταστήσουμε έναν σπασμένο οδηγό, θα κολλήσουμε μια μύτη ενός καλαμιού, ενώ με αυτή θα κολλήσουμε ακόμη και κομμένες σιλικόνες!

 

 

 


Αρματωσιές με περιστρεφόμενα παράμαλα και χάντρες

kolla gfs xantres gfs carpmatchfishing

Η κόλλα της GFS είναι ιδανική για να κολλάμε χάντρες πάνω στην μάνα της αρματωσιάς και να δημιουργούμε περιστρεφόμενα παράμαλα. Είναι μια τεχνική απλή, αλλά πολύ αποδοτική σε πλήθος τεχνικών σαν το casting, το surf casting, eging, καθετή, κ.α.

new kolla gfs joint carpmatchfishing.

Η ειδική της σύνθεση απέχει μακράν από τις συνηθισμένες κυανοακρυλικές του εμπορίου, οι οποίες μετά από την χρήση τους αδυνάτιζαν τις πετονιές, «έκαιγαν» τις εξωτερικές επικαλύψεις και έσπαγαν πάνω στο κάρφωμα.

joint gia paramala peristrefomenes xantres carpmatchfishing

Το προϊόν αυτό είναι απόλυτα φιλικό με όλα τα monofilaments, ακόμη και με τις πετονιές fluorocarbon. Oι δοκιμές μας για μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν αποδείξει αυτό το γεγονός, χωρίς οι αρματωσιές να παρουσιάζουν σημεία αποσύνθεσης στα τμήματα τοποθέτησης της κόλλας.

Μια σταγόνα κόλλας GFS είναι αρκετή για να σταθεροποιήσει τις χάντρες ανάμεσα από το στριφτάρι ή την περιστροφική χάντρα (τύπου τεχνοχάντρας), και να δώσει την ελεύθερη κίνηση στο παράμαλο.

kolla gfs xantres paramano carpmatchfishing

Αποκολλημένος οδηγός μύτης καλαμιού

Είναι σύνηθες γεγονός στα ψαρέματα να αποκολληθεί ένας οδηγός καλαμιού, να φύγει ο οδηγός της μύτης, να έχουμε ένα μικρό ράγισμα στο blank , να μας φύγει το κεραμικό ενός οδηγού, και άλλα πολλά δυσάρεστα... Το να έχουμε μια δυνατή και ποιοτική κόλλα μαζί μας είναι προτέρημα, γιατί δεν θα διακόψουμε το ψάρεμα μέχρι να βρούμε μια πιο μόνιμη λύση.

miti kalamiou spasmeni kolla gfs carpmatchfishing

Με την κόλλα της GFS μπορούμε να κολλήσουμε με ασφάλεια τον ξεκολλημένο οδηγό της μύτης του καλαμιού, με μόνιμα αποτελέσματα. Μπορούμε να κολλήσουμε το ξεκολλημένο κεραμικό ενός οδηγού και να μην σταματήσουμε το ψάρεμα. Μπορούμε να ασφαλίσουμε ένα ράγισμα του blank, να σταθεροποιήσουμε έναν αποκολλημένο οδηγό μονής ή διπλής γέφυρας, και άλλα πολλά.

kolla gfs spasmenos odigos carpmatchfishing

Δεν θα ήταν πραγματικά κρίμα να μην έχουμε μια δικλείδα ασφαλείας μαζί μας?

Δαγκωμένη ή κομμένη σιλικόνη

Στα ψαρέματα spinning ή ακόμη και στα ψαρέματα βάρκας, τα σιλικονούχα δολώματα έχουν αποκτήσει σταθερή θέση στις εργαλειοθήκες των ψαράδων. Ειδικά στους λάτρεις των ψαρεμάτων βάρκας με κοντοφύλακα, συρτή, και άλλες τεχνικές , τα σιλικονούχα καλαμάρια και οι σουπιές Parmano έδωσαν απίστευτα θετικά αποτελέσματα σε φαγκριά, συναγρίδες, σφυρίδες, στήρες, και άλλα πολλά.

parmano silikonoyxa kalamaria soupies sirti kolla gfs carpmatchfishing

Τα ανωτέρω ψάρια όμως κοσμούν την οδοντοστοιχία τους με πολύ κοφτερά δόντια... Οι σιλικόνες λοιπόν «τραβούν» μεγάλη ταλαιπωρία από τα δόντια αυτών των ψαριών, σχίζονται, χαρακιάζονται ή και χάνουν κάποιο κομμάτι τους.

sxismeni silikoni parmano kolla gfs carpmatchfishing

Η κόλλα GFS έρχεται να βοηθήσει και σε αυτόν τον τομέα. Λίγες σταγόνες μέσα στην σχισμή του σχισίματος κολλάνε άψογα την σιλικόνη μας και μπορούμε να συνεχίσουμε απτόητοι το ψάρεμα μας!

kolla gfs sxismeni silikoni parmano kolla gfs carpmatchfishing

silikoni parmano sirti carpmatchfishing

Σε περιπτώσεις που είχαμε μόνο ένα τελευταίο σιλικονούχο δόλωμα (σουπιά Parmano) σχισμένο, η κόλλα GFS μας έσωσε στην κυριολεξία, αφού το αμέσως επόμενο χτύπημα ήταν από μια μεγάλη συναγρίδα. Μια στιγμή που δεν θα την ζούσαμε , εάν δεν είχαμε μαζί μας μία σωστή αδιάβροχη καλή κόλλα...

synagrida kalamari parmano silikoni kolla gfs carpmatchfishing

Η σύνθεση αναγράφει κυανοακριλική, αλλά έχουν προστεθεί ειδικοί σταθεροποιητές και έκδοχα, που δεν αλλοιώνουν τις πετονιές, τα fluorocarbon παράμαλα και όχι μόνο. Οι χρήσεις της κόλλας GFS δεν σταματούν βέβαια μόνο στο ψάρεμα.

Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε όπου χρειάζεται μια δυνατή κόλλα στιγμής, για όλες τις υπαίθριες και οι οικιακές χρήσεις. Κολλάει μέταλλα, αλουμίνιο με μέταλλο ή πλαστικό, χαρτικά, συνθετικές επιφάνειες, πορσελάνες, κτλ.

kolla gfs gia psarema carpmatchfishing

Το μπουκαλάκι της είναι μεγάλο και διαρκεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που δεν υπάρχει στο κοινό εμπόριο. Έχει επιπλέον ασφάλεια στο πώμα της, για να μην μπορεί να την ανοίξει κάποιο πολύ μικρό παιδί, να μην χύνεται έξω και να μην στεγνώσει, όπως γίνεται με τα κοινά φθηνά σωληνάρια κοινής κόλλας στιγμής. Κρατήστε την όμως , όπως πρέπει, μακριά από τα παιδιά, και να ξέρετε ότι έχετε τον πιο ισχυρό σύμμαχο μαζί σας, όπου αυτό απαιτείται!

Για περισσότερες πληροφορίες:

gfs logo carpmatchfishing

GFS/ Θεόδωρος Ρατζώνης

Τηλ επικοινωνίας: 2394041606 / 6972834443

www carp matchfishing gr logo.jpg

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.