eging
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

vega glow squid jigs kalamarieres eging psarema carpmatchfishingΨαρευτική δοκιμή εξοπλισμού Eging:Καλαμαριέρες Vega Glow squid jigs

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Δημήτρης Σφαλτός, Δημήτρης Παπαχρήστου

Με την τεχνική του Eging να μεσουρανεί την περίοδο που διανύουμε, δοκιμάσαμε τις καλαμαριέρες της εταιρείας Vega, οι οποίες διακρίνονται για την σχέση τους ποιότητας και τιμής.

Η σειρά Vega glow περιέχει καλαμαριέρες με φωσφορούχα σώματα, μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, και μέγεθος 3,5 egi, για να τις ψαρεύετε και σε μέρη με βαθιά νερά ή σε ρεύματα, με μεγάλες αξιώσεις.

 

 

 

 


Xαρακτηριστικά , ιδιότητες και ψαρευτική δοκιμή

Οι καλαμαριέρες Vega glow , όπως προείπαμε, χαρακτηρίζονται από την άριστη σχέση ποιότητας και τιμής. Η πολύ μικρή τιμή απόκτησης δίνει την δυνατότητα αγοράς σε πολλά μοντέλα και διαφορετικούς χρωματισμούς, εκεί που θα αγοράζαμε μια πιο ακριβή. Για ψαράδες που ψαρεύουν σε βυθούς με πολλά σκαλώματα, για ψαράδες που θέλουν να σέρνουν κάτω στον βυθό για σουπιές, για ψαράδες που θέλουν να ριψοκινδυνεύσουν την καλαμαριέρα τους για να ψάξουν οριακά μια ξέρα, μια μεγάλη φυκιάδα, την περιοχή κάτω από ψαρόβαρκες, οι Vega glow αποτελούν άριστη επιλογή.

vega glow kalamarieres squid jigs mple eging carpmatchfishing

Στις σημερινές εποχές που διανύουμε της οικονομικής κρίσης, ο ψαράς ψάχνει να βρει ποιοτικά εργαλεία για το ψάρεμά του, χωρίς να δαπανήσει υπέρογκα ποσά. Μερικά παρελκόμενα, όπως τα τεχνητά δολώματα, μπορούν να έχουν διαρκείς απώλειες, όταν ψαρεύονται σε κακοτράχαλους τόπους.

Οι καλαμαριέρες Vega glow συνδυάζουν ποιοτικά πανιά, ζωηρά χρώματα και μοτίβα, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από πολλές top πανάκριβες καλαμαριέρες του εμπορίου. To χρωματολόγιο είναι μεγάλο και ικανό να καλύψει όλα τα γούστα και όλες τις συνθήκες ψαρέματος.

vega glow all jigs squid carpmatchfishing

Πορτοκαλί αποχρώσεις για το ψάρεμα στο σούρουπο και ξημέρωμα, μπλε για καθαρά νερά και natural επιλογές, κόκκινο για θολά νερά και βραδυνό ψάρεμα, είναι μερικά παραδείγματα που καλύπτουν οι καλαμαριέρες της Vega. Επιπλέον το σώμα τους είναι φωσφορίζων σε ήπια ένταση, δίνοντας μία από τις καλύτερες επιλογές για το νυχτερινό ψάρεμα.

vega glow eging sfaltos kalamarieres carpmatchfishing

Διαθέτουν επίσης δυνατές πλέξεις στο ύφασμα για αντοχή στα δαγκώματα, ιριδίζοντα πανιά που κάνουν αντανακλάσεις , αιχμηρά αρπάδια που δεν σκουριάζουν εύκολα, σώματα που κάνουν όλες τις απότομες κινήσεις για να προσελκύσουν τα καλαμάρια και τις σουπιές, και το πιο σημαντικό, σε τιμές που είναι από τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς.

vega glow kalamarieres eging xrisi carpmatchfishing

Τέλος πια το άγχος και οι … αναστεναγμοί ,μόλις μαγκώσει η ακριβή μας καλαμαριέρα στα βράχια, μόλις σπάσει πάνω στην βολή το νήμα, ή χαθεί μέσα στην βαθιά ποσειδωνία.
Μπορούμε να ψάχνουμε τα καλαμάρια και τις σουπιές σε όλους τους δύσκολους βυθούς, χωρίς να μετράμε το κάθε ευρώ προκειμένου να τις ξαναποκτήσουμε μόλις χαθούν!

vega glow eging kalamarieres green squid carpmatchfishing

Οι Vega glow από τις δοκιμές που κάναμε στο ψάρεμα τους, έχουν μεγάλη αντοχή στον χρόνο, και εάν ενισχύσετε τις ραφές και τα μάτια με λίγη κόλλα στιγμής, τότε δεν θα έχετε πρόβλημα να τις σύρετε οπουδήποτε.
Μερικά από τα πιο αποδοτικά μοντέλα είναι η μπλε καλαμαριέρα με τo ιριδίζον πανί και την κίτρινη γραμμή στα πλαϊνά, η μωβ με τις κάθετες γραμμές στα πλαϊνά , η πράσινη , η ροζ με το ιριδίζον πανί, και η πορτοκαλί για το σούρουπο και το ξημέρωμα.

vega glow 2 kalamarieres soupia eging carpmatchfishing

Όλες διαθέτουν φωσφορούχα σώματα, για να ψαρεύουν σε δύσκολες συνθήκες, βραδινά ψαρέματα, και σε πολυψαρεμένα μέρη. Ο ρυθμός βύθισης είναι περίπου 3,5-4 sec ανά μέτρο, δουλεύουν καλύτερα λόγω βάρους και σχεδιασμού και σε βαθιά νερά, ενώ έχουν πολύ καλή βολή. Τα εξωτερικά τους βαρίδια διαθέτουν τρύπες, για να κρεμάμε επιπλέον βαρίδια όπου απαιτείται.

vega glow kalamarieres green carpmatchfishing

Οι καλαμαριέρες Vega glow είναι μια ποιοτική, τίμια , αποδοτική σειρά για προσιτές καλαμαριέρες , οι οποίες μπορούν να σταθούν αντάξια στις απαιτήσεις του σύγχρονου ψαρά.

squids vega glow kalamarieres eging carpmatchfishing

Για περισσότερες πληροφορίες:

en-plo-logo-carpmatchfishing

 Εν πλω-Χρήστος Καλαιτζής

 Δημοσθένους 39, Θεσσαλονίκη

Τηλ- 2310-752359 / 2310-752169

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.