eging
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

dokimi eging oceanic egido jerk kalamarieres diaxronikis aksias carpmatchfishingΨαρευτική δοκιμή εξοπλισμού Eging:Oceanic: Egido Jerk-Καλαμαριέρες με ...διαχρονική αξία!

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Δημήτρης Σφαλτός, Νίκος Βουρλιώτης, Αλέξανδρος Καλτσίδης

Με την τεχνική του Eging να κρατά τα ηνία της ψαρευτικής περιόδου που διανύουμε, τι άλλο θα σκεφτούμε πέρα από καλαμαριέρες? 

Καλαμαριέρες υπάρχουν πολλές, αλλά αυτές που θα δείτε μοιάζουν σε κάτι πολύ ακριβότερο, δοκιμασμένο όσο τίποτα άλλο, και με διαχρονικά αποτελέσματα και αξία που δεν σηκώνουν καμία συζήτηση!

Ψάρεμα λοιπόν eging καλαμαριού με τις καλαμαριέρες της εταιρείας Oceanic,τις νέες Egido Jerk, οι οποίες διακρίνονται για την άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.

 

 

 

 

 

Η νέα σειρά Egido Jerk περιέχει καλαμαριέρες με φωσφορούχα σώματα, δυνατά πανιά, αιχμηρά άγκιστρα, την σωστή αποδοτική ποικιλία σε χρώματα, και μέγεθος 3,0 egi, για να τις ψαρεύετε και σε μέρη με βαθιά νερά ή σε ρεύματα, με πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα.

Oceanic egido Jerk all seaweed eging carpmatchfishing

Xαρακτηριστικά , ιδιότητες και ψαρευτική δοκιμή

Οι καλαμαριέρες Egido Jerk, εκτός από τα ανωτέρω πλεονεκτήματα, χαρακτηρίζονται από την άριστη σχέση ποιότητας και τιμής. Η μικρή τιμή (σε σχέση με άλλες ακριβότερες) απόκτησης δίνει την δυνατότητα αγοράς σε περισσότερους κωδικούς, διαφορετικά χρώματα, εκεί που θα αγοράζαμε μια μόνο καλαμαριέρα, αλλά πιο ακριβή.

eging squid fishing orange egido carpmatchfishing

Αυτό είναι σημαντικό για εμάς τους ψαράδες που ψαρεύουμε σε βυθούς με πολλά σκαλώματα, για εμάς τους eging ψαράδες που θέλουμε να σέρνουμε κάτω στον βυθό για σουπιές, για εμάς που θέλουμε να ριψοκινδυνεύσουμε την καλαμαριέρα τους για να ψάξουμε οριακά μια απότομη ξέρα, μια μεγάλη φυκιάδα, την περιοχή κάτω από ψαρόβαρκες,κτλ. Για όποιον βέβαια δεν θέλει να πάρει τα δικά μας ρίσκα, όλα καλά. Οι Egido Jerk δουλεύουν σε όλες τις συνθήκες.

Oceanic egido jerk all boxes eging carpmatchfishing

Οι Egido Jerk έχουν 5 βασικά χρώματα, το πορτοκαλί, το ροζ, το χακί/λαδοπράσινο, ένα natural χρωματισμό μπαρμπουνιού, και μια απομίμηση natural ψαριού σε μπλε και ασημί αποχρώσεις.

eging egido jerk uv oceanic carpmatchfishing

Οι 3 πρώτοι βασικοί χρωματισμοί υπάρχουν χρόνια σε πολύ ακριβότερες ιαπωνικές καλαμαριέρες, με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα. Το σώμα τους είναι η κλασική γαρίδα, με μελετημένη κύρτωση στην πλάτη, για να εκτελεί τις απότομές κινήσεις τύπου Jerk, εξού και το όνομα αυτής της σειράς, Egido Jerk!

egido jerk eging erange carpmatchfishing

Στα τινάγματα με το καλάμι eging μας, η καλαμαριέρα κάνει εύκολα την κίνηση side to side(dart action), με μικρή προσπάθεια από τον ψαρά. Σε αυτό το γεγονός βοηθάει και το μελετημένο εξωτερικό βαρίδι, που το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν σε ακριβότερες καλαμαριέρες.

squid sfaltos eging carpmatchfishing

Η καλαμαριέρα πέφτει σε γωνία 45 μοιρών και όταν φτάσει στον βυθό, τα άγκιστρα μένουν στον αέρα για να γλιτώνουμε τα σκαλώματα. Ο ρυθμός βύθισης είναι στα 5-5,5sec/m , και το βάρος τους στα 16 γραμμάρια.

oceanic egido jerk ladi eging carpmatchfishing

Συμπερασματικά, οι καλαμαριέρες Egido Jerk συνδυάζουν ποιοτικά πανιά, οι συνδέσεις των πανιών δεν χρειάζονται κόλλα, τα χρώματα είναι ζωηρά και έντονα, και σε αυτόν τον τομέα δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από πολλές top πανάκριβες καλαμαριέρες του εμπορίου. To χρωματολόγιο αυτό με τα 5 μοντέλα είναι ικανό να καλύψει όλα τα γούστα και όλες τις συνθήκες ψαρέματος. Τα άγκιστρα είναι ανοξείδωτα και αιχμηρά, δεν θα έχετε κανένα θέμα στα καρφώματα.

egido jerk nick orange jig eging0squid carpmatchfishing

Πορτοκαλί αποχρώσεις για το ψάρεμα στο σούρουπο και ξημέρωμα, μπλε για καθαρά νερά και natural επιλογές, ροζ για θολά νερά και βραδινό ψάρεμα, είναι μερικά παραδείγματα που καλύπτουν οι καλαμαριέρες της Οceanic Egido Jerk. Επιπλέον το σώμα τους είναι φωσφορίζων σε ήπια ένταση, δίνοντας μία από τις καλύτερες επιλογές για το νυχτερινό ψάρεμα.

 glow squid jigs egido jerk eging carpmatchfishing

Θα ξανατονίσω ότι με αυτή την επιλογή, την τιμή σε αυτήν την ποιότητα, θα βάλετε τέλος στο άγχος μόλις μαγκώσει η ακριβή μας καλαμαριέρα στα βράχια, μόλις σπάσει πάνω στην βολή το νήμα, ή αγκιστρωθεί μέσα στην βαθιά ποσειδωνία.
Μπορούμε να ψάχνουμε τα καλαμάρια και τις σουπιές σε όλους τους δύσκολους βυθούς, χωρίς να μετράμε το κάθε ευρώ προκειμένου να τις ξαναποκτήσουμε μόλις χαθούν!

squid egido jerk ladoprasino carpmatchfishing

Επειδή το χρωματολόγιο δεν είναι τεράστιο με τις Egido Jerk, το καλό είναι ότι όλες δουλεύουν και είναι αποδοτικές. Η μπλε καλαμαριέρα με τo ιριδίζον πανί και την άσπρη γραμμή στα πλαϊνά, η χακί με τις ελλειπτικές γραμμές στα πλαϊνά και την πορτοκαλί ρίγα στο κατώτερο σημείο της κοιλιάς , το μπαρμπούνι για τον βυθό, και η ροζ με το ιριδίζον πανί, είναι όλα καταξιωμένα διαχρονικά αποδοτικά μοντέλα.

 squid fishing eging sfaltos carpmatchfishing

full moon eging squid jig egido jerk carpmatchfishing

Όλες διαθέτουν φωσφορούχα σώματα, για να ψαρεύουν σε δύσκολες συνθήκες, βραδινά ψαρέματα, και σε πολυψαρεμένα μέρη. Ο ρυθμός βύθισης είναι περίπου 3,5-4 sec ανά μέτρο, δουλεύουν καλύτερα λόγω βάρους και σχεδιασμού και σε βαθιά νερά, ενώ έχουν πολύ καλή βολή.

big squid egido jerk carpmatchfishing

Οι καλαμαριέρες Egido Jerk της Oceanic είναι μια ποιοτική, τίμια , αποδοτική σειρά για προσιτές καλαμαριέρες , οι οποίες μπορούν να σταθούν αντάξια στις απαιτήσεις του σύγχρονου ψαρά.

 squids egido jerk oceanic eging carpmatchfishing

Για περισσότερες πληροφορίες:

oceanic logo

OceanicTeam - I. & A. Κεφαλάς O.E.
Λεωφ. Εθ. Αντιστάσεως 171, Καισαριανή
Τηλέφωνο: 21 0721 9221
www.oceanicteam.gr

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.