Match
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

nash-ballmaker-carp-matchfishing.gr-newNASH-TACKLE :ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ MATCH-CARP-FEEDER


Ballmaker της Nash: Το έξυπνο πατενταρισμένο εργαλείο για την δημιουργία μπάλας μαλαγρώματος


Του Δημήτρη Σφαλτού


Είναι μερικές στιγμές που πέφτει στα χέρια σου ένα προιόν, τόσο απλό στην φιλοσοφία του, που σε κάνει να αναρωτιέσαι: Γιατί κανένας δεν το είχε σκεφτεί από πριν?

 

Μερικά εργαλεία για το ψάρεμα είναι τόσο απλά και λειτουργικά, που σου λύνουν πραγματικά τα χέρια, ειδικά στην δημιουργία της απόλυτης μαλάγρας, για μεγάλη ποικιλία ψαρεμάτων. Μιλάμε για το πατενταρισμένο εργαλείο σχηματισμού μιας ολοστρόγγυλης μπάλας μαλάγρας, το Ballmaker της εταιρίας Nash!

 

 

BALLMAKER ΤΗΣ NASH TACKLE


To εργαλείο αυτό , είναι μια μικρή compact συσκευή φορμαρίσματος της μπάλας μαλάγρας. Δημιουργεί τέλειες σφαιρικές μπάλες μαλάγρες σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς να λερώνουμε τα χέρια μας περαιτέρω, και να σφίγγουμε/πλάθουμε συνέχεια τις μπάλες μέσα στον κουβά μας.

groundbait-balls-carp-matchfishing.gr


Το Ballmaker αποτελείται από δύο κενούς κυλίνδρους, οι οποίοι μπαίνει ο ένας μέσα στον άλλο, κλειδώνοντας μεταξύ τους. Στο εσωτερικό τμήμα και των δύο κυλίνδρων υπάρχουν κοίλα τμήματα σαν μισό κομμένο ημισφαίριο μπάλας, δύο επιφάνειες οι οποίες θα διαμορφώσουν την μπάλα μαλάγρας. O κωδικός πατέντας του ballmaker της Nash, και της κατοχύρωσής του , είναι GB2403389-UK.

Nash-Ballmaker40


Στο εξωτερικό μέρος της βάσης του κυλίνδρου, υπάρχουν δύο πλήκτρα, τα οποία πιέζουν την μπάλα της μαλάγρας να αποσπαστεί από τους δύο κυλίνδρους, μόλις αυτή σχηματιστεί. Τα πλήκτρα αυτά, είναι το πίσω εξωτερικό μέρος από τις δύο εσωτερικές κοίλες επιφάνειες και μπορούν να πιέζονται προς τα μέσα.

 Nash-Tackle-logo


Το Ballmaker είναι μια πατέντα της Αγγλικής εταιρείας Nash, μιας εταιρείας η οποία εξειδικεύεται στο καθαρόαιμο ψάρεμα του κυπρίνου, δημιουργώντας όλα τα στοιχεία του βασικού του εξοπλισμού, όπως καλάμια carp, αγκίστρια, βομβητές carp, βάσεις rod-pod, εξαρτήματα αρματωσιών, βαρίδια, σκηνές bivvy, sleeping bags, κρεβάτια carp, καρέκλες, απόχες, άλευρα, προσθετικά αρώματα, boilies, και γενικά ότι απαιτείται για το carpfishing. H Nash έχει πάρα πολλές ευρεσιτεχνίες στο ενεργητικό της , τις οποίες κατοχυρώνει με κωδικό πατέντας και πιστοποίηση.

groundbait-nash-carp-matchfishing.gr

Για να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε μπάλες μαλάγρας με το εξάρτημα ballmaker, αρχικά θα αναμίξουμε και θα σχηματίσουμε την μαλάγρα με τα συστατικά που επιθυμούμε.

fill-nash-ballmaker-carp-matchfishing.gr
Για να φτιάξουμε μια μπάλα μαλάγρας χρησιμοποιώντας το ballmaker, απλά γεμίζουμε το ένα μέρος του με μαλάγρα , μέχρι να καλυφθούν τα χείλη του κυλίνδρου.

nash-ballmaker-close-carp-matchfishing.gr

Παίρνουμε τον δεύτερο κύλινδρο, τον εισάγουμε μέσα στον πρώτο για να κουμπώσει, και τον πατάμε προς τα κάτω. Μπορούμε και με περιστροφικές κινήσεις να πιέζουμε τους κυλίνδρους , μέχρι να κλείσουν μεταξύ τους.

nash-ballmaker-press-carp-matchfishing.gr

Πατάμε το ένα από τα δύο κουμπιά της βάσης του ballmaker , για να αποσπαστεί το ένα τμήμα της μπάλας μαλάγρας και για να αποσπαστεί ο πρώτος κύλινδρος.

nash-ballmaker-semiball-carp-matchfishing.gr

Βλέπουμε μόλις αποσπαστεί, το ένα ημισφάιριο της μπάλας να είναι σχηματισμένο μέσα στο ballmaker, σαν το αυγό στην αυγοθήκη. Πατάμε και το άλλο κουμπί στο άλλο μέρος της βάσης και η μπάλα μαλάγρας έρχεται κατευθείαν στα χέρια μας!

nash-ballmaker-readyball-carp-matchfishing.gr


Με αυτόν τον τρόπο έχουμε άμεσα μια σχηματισμένη μπάλα μαλάγρας, η οποία είναι αρκετά συμπαγής και τέλεια σχηματισμένη.

nash-ballmaker-carp-matchfishing.gr-1

Εφόσον το μίγμα της μαλάγρας μας είναι σωστό, περιέχει την σωστή μαλάγρα , έχει σωστή ποσότητα νερού ή υγρασίας και ελάχιστα σκληρά συστατικά (pellets-σπόρους-προνύμφη μύγας), η μπάλα μαλάγρας θα είναι πάντα σωστά διαμορφωμένη.

Η μπάλα θα είναι αρκετά συμπαγής για να πεταχτεί σε μεγάλη απόσταση με μια σφεντόνα ή κάποιο άλλο εργαλείο μαλαγρώματος (χούφτα, spod, spomb κτλ). Οι μπάλες διαμορφώνονται σε δευτερόλεπτα, και μπορούμε να έχουμε σε ελάχιστο χρόνο αρκετές , για όλο το διάστημα που ψαρεύουμε!

nash-ballmaker-balls-carp-matchfishing.gr


Το ballmaker της Nash , είναι ένα must εργαλείο, για όσους σοβαρούς ψαράδες ασχολούνται με τις τεχνικές του matchfishing, του bolognese, του απίκο, του feeder fishing, του carpfishing, ακόμα και στο casting. Είναι πολύ χρήσιμο για αυτούς που αρέσκονται στην χρήση αρκετής ποσότητας μαλάγρας, ειδικά στους αγώνες ψαρέματος.

nash-ballmaker-carp-matchfishing.gr


Το ballmaker της Νash , θα το βρείτε σε διαμέτρους σχηματισμού μπάλας, στα 20, 30, 40, και 60 χιλιοστά, για να επιλέξετε ανάλογα με την διάμετρο που επιθυμείτε για την τεχνική σας. Το ballmaker και γενικά η εταιρεία NASH, εισάγεται αποκλειστικά στην Ελλάδα, από το κατάστημα του Στέφανου Κυριτσόπουλου Extreme Fishing στην Καρδίτσα. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε, για να γίνει ο αχώριστος σύντροφος της μαλάγρας στα ψαρέματα της θάλασσας και των γλυκών νερών.

 

extreme-fishing-logo2


Για περισσότερες πληροφορίες:


Extreme Fishing


Είδη αλιείας-Είδη camping-Ζωντανά δολώματα
Λεωφόρος Δημοκρατίας & Αργοναυτών 29-Καρδίτσα


Κυριτσόπουλος Στέφανος
Τηλ : 2441022129 / 6973248671

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.