Ειδήσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

carpmatchfishing-and-psarema.grPsarema.gr και Carp-matchfishing.gr: Μια συνεργασία που θα ταράξει τα νερά στο ψάρεμα!


Το μεγαλύτερο ψαρευτικό forum στην Ελλάδα , το Psarema.gr, είναι η πρώτη και μεγαλύτερη παρέα , που είχε ανέκαθεν σκοπό την ευγενή ανταλλαγή απόψεων για το ψάρεμα σε όλους τους τομείς του. Είτε ήταν για ψάρεμα επιφανείας, είτε για ψάρεμα από βάρκα, σε θάλασσα και γλυκά νερά, το psarema.gr πρωτοπορούσε με άρθρα, με τις συζητήσεις και κατείχε ρεκόρ συνομιλιών , καθώς και τον μεγαλύτερο αριθμό μελών πανελλαδικώς. Πλέον με ανανεωμένο χώρο και ιστότοπο , το Psarema.gr κρατάει τα ηνία της ψαρευτικής ενημέρωσης.

Το Carp-matchfishing.gr αποτελεί ένα από τα πιο εξειδικευμένα site του χώρου, με πληθώρα άρθρων για όλες τις εξειδικευμένες τεχνικές ψαρέματος, όπως matchfishing, bolognese, spinning, eging, casting, Light rock fishing, carpfishing, freshwater spinning, shore jigging, οδοιπορικά ψαρέματος, αγώνες,  ενώ διαθέτει μεγάλες έρευνες και πραγματικές live δοκιμές για τον εξοπλισμό του ψαρέματος.

Το Psarema.gr μαζί με το Carp-matchfishing.gr πλέον ενώνουν τις δυνάμεις τους, με ανταλλαγή άρθρων και απόψεων, που έχουν σαν μοναδικό σκοπό να κάνουν κάθε μέρα καλύτερο και αποδοτικότερο, το ωραιότερο χόμπι του κόσμου, το ψάρεμα! Θα θέλαμε όλοι σας να γίνετε αρωγοί και να αγκαλιάσετε την προσπάθειά μας, εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε συνέχεια στο πλευρό σας να σας βοηθάμε και να γινόμαστε κάθε μέρα όλο και καλύτεροι!

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.