Ειδήσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

beefree-carpmatchfishingΗ συνεργασία του studio Bee Free και του Carp-Matchfishing.gr για την κινηματογράφηση ψαρευτικών βίντεο

 

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

 

Μετά από ένα πολύ επικοδομητικό πρώτο ψαρευτικό βίντεο, το studio Bee Free πλέον έχουν αποκλειστική συνεργασία με το site www.carp-matchfishing.gr, για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση, την κάλυψη, ακόμη πιο συναρπαστικών, πρωτότυπων , και με τις καλύτερες τεχνολογίες της σύγχρονης κινηματογράφησης, ψαρευτικών βίντεο.

Το βίντεο που γυρίστηκε για την τεχνική του spinning στα γλυκά νερά, ήταν μόνο ένα πρώτο δείγμα για το τι θα ακολουθήσει.

 

 

 

Η συνεργασία αυτή πραγματοποιήθηκε για να μπορούν οι λάτρεις του παράκτιου, και όχι μόνο ψαρέματος, να μπορούν να δούνε ψαρευτικά βίντεο σε τέλεια ανάλυση 4Κ, αλλά και για να υπάρχει μια φυσιολογική ροή με σκηνοθετικό σχεδιασμό σε όλες τις λήψεις.

limni-spinning-bee-free-chub-carpmatchfishing

Τα studio Bee Free εκτελούν με μεγάλη επιτυχία πανελλαδικώς πρότυπα βίντεο, με την χρήση drone, σκηνοθετική κάλυψη και βίντεο-μοντάζ.

Στα βίντεο αυτά περιλαμβάνονται καλύψεις για εταιρείες, καταστήματα, δεξιώσεις, trailer για τοπία, και ντοκυμαντερ για τοπία.

beefree.carpmatchfishing

Το συνεργείο κινηματογράφησης απαρτίζεται από σκηνοθέτη, ο οποίος δίνει οδηγίες για το συνολικό στήσιμο των ατόμων, από εικονολήπτη-μοντέρ με σταθερή κάμερα, και από τον εικονολήπτη που χειρίζεται το τηλεκατευθυνόμενο drone για όλες τις εναέριες λήψεις.

limni-spinning-bee-free-4-carpmatchfishing

Με το σταθερό κινηματογραφικό συνεργείο του studio Bee Free και του studio Black-X, μπορούν να γίνουν εξαιρετικές μοναδικές λήψεις, σαν το πρώτο ψαρευτικό βίντεο για την τεχνική του spinning στα γλυκά νερά, με βιντεοσκόπηση με κάμερα 4Κ.

limni-spinning-bee-free-sky-carpmatchfishing

 

Συνολικά για το συγκεκριμένο βίντεο χρησιμοποιήθηκαν εναέριες λήψεις με drone και κάμερα 4Κ, λήψεις με σταθερή κάμερα 4Κ, και υποβρύχιες λήψεις για τα ψάρια και την πλεύση τεχνητών δολωμάτων.

limni-spinning-bee-free-underwater-carpmatchfishing

Το αποτέλεσμα ήταν αρκετά εντυπωσιακό, και πρωτοποριακό για τα δεδομένα της Ελλάδας, όσον αφορά την δημιουργία ψαρευτικών βίντεο και trailer.H συνεργασία του www.carp-matchfishing,gr και του studio Bee Free, πλέον επεκτείνεται και σε άλλους τομείς, όπως την κάλυψη εταιρικών βίντεο.

limni-spinning-bee-free-3-carpmatchfishing

Οι δυνατότητες με τον συγκεκριμένο εξοπλισμό είναι τεράστιες, αφού υπάρχει μεγάλη πείρα κάλυψης βίντεο στον ευρύ ψαρευτικό χώρο.

 

 limni-spinning-bee-free-rod-curve-carpmatchfishing

Απο την συγκεκριμένη συνεργασία αναμένεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, το οποίο οφείλεται στην εμπειρία πολλών καταξιωμένων ψαράδων του ελλαδικού χώρου. Οι πρωτοποριακές ιδέες, ο σκηνοθετικός σχεδιασμός, η τεχνολογική καινοτομία, είναι τα όπλα της συνεργασίας του studio Bee Free και του site www.carp-matchfishing.gr.

 

 

 

Ευχαριστούμε τον συνεργάτη μας Γιώργο Χούσο(studio Bee Free) για αυτή την επιλογή του, η οποία περιμένουμε να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

11698417 965948613462820 5389125139071330922 n

 

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.