Ειδήσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

silipsi-paranomon-psaradon-stin-limni-aoou-carpmatchfishingΣύλληψη 4 παρανόμων ψαράδων που έριχναν δίχτυα στην λίμνη του Αωού

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Δίχτυα στη λίμνη των πηγών Αώου είχαν ρίξει τέσσερις ψαράδες, παρά την απαγόρευση της αλιείας που ισχύει... Φυσικά έγιναν αντιληπτοί και θηροφύλακας της 5ης Κυνεγητικής Ομοσπονδίας Ηπείρου, προχώρησε στην κατάσχεση των αλιευμάτων ενώ οι παράνομοι αλιείς οδηγήθηκαν στις αρμόδιες αρχές.

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Ιωαννίνων με ανακοίνωσή του και με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, αναφέρει, συγχαίρει τις αρμόδιες αρχές για την επαγρύπνηση, και σημειώνει ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν.

 

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Ιωαννίνων σημειώνει:

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να συγχαρούμε για μία ακόμη φορά γιά την ευσυνειδησία τους και την γενικότερη προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο τους Θηροφύλακες ,τον Προϊστάμενό τους και το Δ.Σ.της 5ης Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου και να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την συνδρομή τους στις προσπάθειές μας για την πάταξη της μάστιγας της λαθραλιείας και της παράνομης εμπορίας αλιευμάτων.

Καλούμε τις λοιπές εμπλεκόμενες αρχές και υπηρεσίες να ασχοληθούν -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- σοβαρά με την προστασία των υδάτινων συστημάτων και των ιχθυοπληθυσμών τους και να στηρίξουν την ΝΟΜΙΜΗ άσκηση της Ερασιτεχνικής και δη Αθλητικής Αλιευτικής Δραστηριότητας.

Επιπρόσθετα καλούμε τους φίλους ερασιτέχνες αλιείς αλλά και τους λοιπούς συνειδητοποιημένους πολίτες να καταγγέλλουν κάθε περιστατικό λαθραλιείας αλλά και άλλης παράνομης δραστηριότητας που σχετίζεται με τα υδάτινα συστήματα (ρυπάνσεις, εκχωματώσεις, αλλαγές κοίτης κ.λ.π.).

Προειδοποιούμε τους κάθε λογής παράνομους ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και θα ενταθούν σε όλα τα υδάτινα συστήματα της περιοχής μας".

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.