Ειδήσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

gefira-serbion-kozanis-paranomi-alieia-carpmatchfishingΣύλληψη 5 ατόμων για παράνομη αλιεία στην γέφυρα Σερβίων Κοζάνης

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr
Στις 3/09/2016 το βράδυ στη υψηλή γέφυρα Ρυμνίου, στην περιοχή των Σερβίων Κοζάνης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων Κοζάνης, συνέλαβαν πέντε ημεδαπούς (38, 49, 61, 63 και 64 ετών) για παράνομη αλιεία.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία (1) βάρκα, ένα (1) παραγάδι μήκους 50 μέτρων, και δύο (2) δίχτυα, μήκους τριάντα (30) μέτρων το καθένα.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Αναμένονται οι κυρώσεις που ορίζει ο νόμος για την παράνομη αλιεία στα εσωτερικά ύδατα της Ελλάδας. Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές, θα το ξαναπούμε τώρα και πάντα, ότι είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες ενέργειες από τις διωκτικές αρχές, για να σταματήσει επιτέλους η ασυδοσία που υφίσταται στα γλυκά νερά της χώρας μας, και να υπάρχει παντού η δέουσα αστυνόμευση.

Οι παρανομίες θα πρέπει να σταματήσουν και όποιος σκεφτεί να κάνει κάποια τέτοια άνομη πράξη, θα μας βρει απέναντί του. Είναι μια υπόθεση που αφορά όλους μας, και χρειαζόμαστε την βοήθειά σας.

Εμείς σαν ενημερωτικό site, θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε τέτοιες ενέργειες, να στηλιτεύουμε τα παράνομα φαινόμενα όπου και αν υπάρχουν, έτσι ώστε να μπει η χώρα μας και ο τομέας των γλυκών νερών στην θέση που τους αρμόζει.

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.