Ειδήσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

35kila-paranomes-tsipoures-carpmatchfishingΘεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 35 κιλά τσιπούρες στη Νέα Μηχανιώνα

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Τριάντα πέντε κιλά τσιπούρες του είδους “Sparus Aurata”, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην ιχθυόσκαλα Ν. Μηχανιώνας, κατά τη διάρκεια ελέγχου από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Οι λιμενικοί κλήθηκαν μετά από πληροφορίες μας για παράνομα μεγέθη ψαριών, που διατίθενται συχνά σε όλες τις ιχθυόσκαλες της Ελλάδας.

 


Ειδικότερα, εντοπίστηκαν μικρού μεγέθους αλιεύματα, διαστάσεων 13-15 εκατοστών (κάτω του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους των 20 εκατοστών), χωρίς να διαπιστωθεί ο κάτοχος αυτών, ενώ πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα. Οι έρευνες μέχρι τώρα δεν έχουν αποδώσει καρπούς, άλλωστε είναι συνήθης τακτική πολλών παράνομων εμπόρων η διάθεση των μικρών ψαριών χωρίς στοιχεία προέλευσης και διακριτικά χαρτιά.

Όπως και να έχει, είναι μια σωστή κίνηση από την λιμενική αρχή, επικροτείται θετικά και ελπίζουμε σε ανάλογες ενέργειες στο προσεχές μέλλον.

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.