Ειδήσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

paranomi alieia katasxesi 30 kila sargoi melanouria limenarxio kimis carpmatchfishingΚατασχέθηκαν 30 κιλά σαργοί και μελανούρια από παράνομη αλιεία, στο λιμεναρχείο Κύμης

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Τριάντα κιλά αλιευμάτων των ειδών σαργών και μελανούρια εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (03-02-2017), από τα στελέχη του Λιμεναρχείου Κύμης.

Ο ελέγχος που πραγματοποιήθηκε σε ερασιτεχνικό αλιευτικό σκάφος , κατά τον κατάπλου του σε παραλία Λημιώνα – Μεσοχωρίου Νομού Ευβοίας, έβγαλε "λαβράκι", και οι παράνομοι αλιείς παραπέμθηκαν στην δικαιοσύνη. Aπό έγκαιρες τοπικές πηγές, τα εν λόγω αλιεύματα προοριζόταν για παράνομη πώληση, συνήθης τακτική των παράνομων ψαράδων.

 

 

Συγκεκριμένα, η παράνομη αλίευση των ανωτέρω σαργών και μελανουριών ,είχε πραγματοποιηθεί με τη χρήση παράνομου αλιευτικού εργαλείου, αφού σε περαιτέρω έλεγχο βρέθηκε εντός του προαναφερόμενου σκάφους ,5 ξεχωριστά παραγάδια με συνολικά 1200 αγκίστρια.

Επίσης, στον ίδιο χώρο βρέθηκαν αλιεύματα περίπου 30 κιλών δύο ειδών ψαριών:σαργών (6 kgr), και μελανούρια (24 kgr). Από τη Λιμενική Αρχή Κύμης βεβαιώθηκαν οι δυο αλιευτικές παράβασεις, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω αλιευτικά εργαλεία, καθώς και τα εν λόγω αλιεύματα ,τα οποία δημοπρατήθηκαν σήμερα, στις πρωινές ώρες.

katasxesi 30 kila sargoi melanouria paranomi alieia limeniko kimis carpmatchfishing

Επιβραβεύουμε την επιτυχία του λιμενικού σώματος της Κύμης, και ελπίζουμε στην περαιτέρω εντατικοποίηση των ελέγχων, που θα αποκαλύψουν περισσότερους παράνομους ψαράδες. 

www carp matchfishing gr logo.jpg

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.