Ειδήσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

peripolies smokovo plastira apagoreusi carpmatchfishingΠεριπολίες από τον Α.Σ.Ε.Α.Καρδίτσας για την πάταξη της λαθραλιείας στις λίμνες Σμοκόβου-Πλαστήρα

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Κώστας Αρχοντής, Κώστας Φιλίππου

Στις 19-04-2017, τα μέλη του Δ.Σ. Α.Σ.Ε.Α. Καρδίτσας, μαζί με τον ομοσπονδιακό θυροφύλακα Κότσιαλο Χρήστο, προέβησαν στην πρώτη επιτήρηση της λίμνης Σμοκόβου για την πάταξη της λαθραλιείας.

Το ίδιο συνέβηκε και την δεύτερη ημέρα της απαγόρευσης, ενώ η επιτήρηση και οι περιπολίες στην λίμνη Πλαστήρα, Σμοκόβου και σε άλλες περιοχές του νομού Καρδίτσας, θα είναι σε συνεχή βάση. Οι περιπολίες γίνονται λόγω της καθολικής απαγόρευσης της αλιείας, βάση της νομοθεσίας, για την αναπαραγωγή των ψαριών.

 

Ο νέος πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Α.Καρδίτσας Αρχοντής Κωνσταντίνος και τα μέλη του, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Δ ΚΟΜΑΘ Μπαλατσό Ευάγγελο, τον υπεύθυνο θηροφυλακής της ομοσπονδίας Συρταδιώτη Στέργιο καθώς και τον ομοσπονδιακό θυροφύλακα Κότσιαλο Χρήστο για την πολύτιμη βοήθεια τους κατά την διάρκεια της απαγόρευσης της επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας, στα ποτάμια και τις λίμνες του νομού Καρδίτσας.

peripolies limni smokovou lathralieia carpmatchfishing

plastira apagoreysi alieias peripolies carpmatchfishing

H παρουσία των αρμόδιων φορέων για την πάταξη της παράνομης αλιείας είναι πολύ σημαντική και μακάρι να συνεχίζει να υφίσταται, σε όλες τις λιμνες της Ελλάδας, εν όψη των καθολικών απαγορεύσεων που εξυπηρετεί την ομαλή αναπαραγωγή των ψαριών. Δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής κάποιος παραβάτης και αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα το Δ.Σ. του συλλόγου.

peripolies smokovo kyalia apagoreysi psarematos carpmatchfishing

Ευχόμαστε από την καρδιά μας καλή δύναμη στον πρόεδρο, φίλο και συνεργάτη του site www.carp-matchfishing, στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Η πάταξη της παράνομης αλιείας είναι ένας τομέας που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους πάντες, ειδικά στα ευαίσθητα οικοσυστήματα των γλυκών νερών της πατρίδας μας.

peripolies smokovo limni pataksi lathralieias carpmatchfishing

plastira peripolies lathralieia paranomoi psarades carpmatchfishing

Οποιαδήποτε πληροφορία για παράνομη άσκηση αλιείας την περίοδο της απαγόρευσης θα πρέπει να αναφέρεται στα αρμόδια όργανα του συλλόγου, για την άμεση καταπολέμησή της!

peripolies me thirofylaki smokovo lake karditsa apagoreysi psarematos carpmatchfishing

www carp matchfishing gr logo.jpg

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.