Ειδήσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

pinakida apagoreysis alieias limni smokovou aseak carpmatchfishingΤοποθέτηση πινακίδων στην λίμνη Σμοκόβου για την απαγόρευση αλιείας, από τον Α.Σ.Ε.Α.Καρδίτσας

Δελτίο τύπου Α.Σ.Ε.Α.Καρδίτσας

Φωτογραφίες:Α.Σ.Ε.Α.Καρδίτσας

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Καρδίτσας (ΑΣΕΑΚ), προχώρησε σε τοποθέτηση πινακίδων,περιμετρικά της Λίμνης Σμοκόβου,προκειμένου να γίνουν γνωστές,οι ημερομηνίες της απαγόρευσης στους επισκέπτες, αλλά και στους αλιείς των γύρω περιοχών.

Mε την τοποθέτηση των πινακίδων , τονίζεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους η απαγόρευση αλιείας, η οποία γίνεται για να αναπαραχθούν χωρίς ενοχλήσεις τα ψάρια της λίμνης.

 

 

 

Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε, ότι μετά από διαδοχικές συναντήσεις που είχαμε με τους αρμόδιους φορείς φύλαξης,οι έλεγχοι και στις 2 λίμνες,την περίοδο απαγόρευσης,θα είναι σε καθημερινή βάση και οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου. Με την τοποθέτηση των πινακίδων, γίνεται γνωστό σε όλους τους επισκέπτες για την απαγόρευση αλιείας, προκειμένου να διαφυλαχθεί με σωστό τρόπο, η αναπαραγωγή των ψαριών, ειδικά των κυπρινοειδών. 

Χαιρετούμε την σωστή ενέργεια του Α.Σ.Ε.Α.Καρδίτσας, και προτρέπουμε και άλλους ερασιτεχνικούς συλλόγους να πράξουν το ίδιο, για τις κατά τόπους λίμνες και προσωρινές απαγορεύσεις, για να μην υπάρξει κανένας που θα πει "δεν ήξερα, δεν ενημερώθηκα"... !

www carp matchfishing gr logo.jpg

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.