Ειδήσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

sillipsi paranomon psaradon stin limni Aoou carpmatchfishingΣύλληψη παράνομων ψαράδων από τους Θηροφύλακες της 5η ΚΟΗ στην λίμνη των πηγών Αωού

Δελτίο τύπου από τον Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων

Σήμερα 16/6/2018 ημέρα Σάββατο και ώρα 10,30 πμ, θηροφύλακες της 5ης ΚΟΗ κατά την διάρκεια διατεταγμένης υπηρεσίας τους στην Λίμνη Πηγών Αώου ,συνέλαβαν δύο (2) αλλοδαπούς που ψάρευαν παράνομα στην λίμνη ,σε περίοδο απαγόρευσης της αλιείας λόγω αναπαραγωγής των ιχθυοπληθυσμών.

Τους οδηγήσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου ,όπου και συντάχθηκαν πρωτόκολλα κατάσχεσης και καταστροφής του εξοπλισμού και δημοπράτησης των αλιευμάτων (κυπρινοειδών) αφενός, και υποβλήθηκαν μηνυτήριες αναφορές αφετέρου.

 

 


Ο Σύλλογός μας συγχαίρει και ευχαριστεί για μια ακόμη φορά το Σώμα Θηροφυλακής της 5ης ΚΟΗ, της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ δραστήριας και αποτελεσματικής υπηρεσίας που ασχολείται με την πάταξη όχι μόνο της λαθραλιείας, αλλά και κάθε άλλης παράνομης ανθρώπινης δραστηριότητας ,που σχετίζεται με την πανίδα και χλωρίδα της Ηπείρου.
Ευχαριστεί και την συνδρομή και την συνεργασία τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της Ομοσπονδίας ,και τονίζει ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση του Σώματος Θηροφυλακής .
Υπενθυμίζει όμως παράλληλα, ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθούν κάποτε και οι υπόλοιπες εκ του νόμου επιφορτισμένες με τα καθήκοντα πάταξης της λαθραλιείας υπηρεσίες (π.χ. Δασικές Υπηρεσίες , Ελληνική Αστυνομία) .
Το Δ.Σ του Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων

aseaioanninon carpmatchfishing

www carp matchfishing gr logo.jpg

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.