Ειδήσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

fragma ilariona kozani carpmatchfishingΣύλληψη 2 ψαράδων για παράνομη αλιεία με δίχτυα στο φράγμα του Ιλαρίωνα στην Κοζάνη

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Στις 8 Δεκεμβρίου 2018 το απόγευμα, συνελήφθησαν 2 παράνομοι ψαράδες στο φράγμα του Ιλαρίωνα, στην Κοζάνη. Οι δύο ψαράδες βρέθησαν να ψαρέυουν παράνομα με δίχτυα, στο φράγμα του Ιλαρίωνα και την χρήση βάρκας.

Η σύλληψη αφορά δύο ημεδαπούς ψαράδες, ηλικίας 30 και 65 χρονών, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από έλεγχο του αστυνομικού τμήματος Δεσκάτης.

 

 

 

Κατά την σύλληψη βρεθηκε στην κατοχή τους και καρασχέθησαν, μία μηχανοκίνητη βάρκα, 100 μέτρα δίχτυα και 23 κιλά αλιεύματα. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Δεσκάτης , όπου και αναμένονται οι προβλεπόμενες από τον νόμο ποινικές κυρώσεις, για την διενέργεια παράνομης αλιείας στα γλυκά νερά.

www carp matchfishing gr logo.jpg

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.