Ειδήσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

3 vrabeia psarion stin fresh wild fish amvrakikos carpmatchfishing3 Βραβεία απέσπασαν τα αλιεύματα της FRESH WILD FISH Amvrakikos, στον διαγωνισμό Chefs’ Choice Awards 2022

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr- Δελτίο τύπου Fresh Wild Fish Amvrakikos

Προϊόντα - πρωταγωνιστές της επαγγελματικής κουζίνας

Με "λαχταριστή" διάθεση για δημιουργία, ολοκληρώθηκαν τα Chefs’ Choice Awards που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Boussias και το Hotel & Restaurant Daily. Μέσα από μια «τυφλή» μαγειρική δοκιμασία, οι σεφ της Κριτικής Επιτροπής έκαναν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα… να δημιουργήσουν γεύσεις! Μετά το τέλος της μαγειρικής δοκιμής, οι σεφ βαθμολόγησαν τα υλικά. Τα αλιεύματα της FRESH WILD FISH ξεχώρισαν για την ποιότητα, τη γεύση, τη φρεσκάδα τους και φυσικά για το γεγονός ότι είναι απόλυτα φυσικής προέλευσης!

 

 

 


Τα αλιεύματα της FRESH WILD FISH ζούνε ελεύθερα μέσα στην μαγευτική και "εξωτική" Λιμνοθάλασσα Κόφτρα-Παληομπούκα Νεοχωρίου Άρτας, ένα περιβάλλον υψηλής αλατότητας, που δίνει στα ψάρια μία πρωτόγνωρη και μοναδική γεύση.

amvrakikos kolpos fresh wild fish carpmatchfishing

Τα κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά της λιμνοθάλασας, είναι αμόλυντα απο οποιαδήποτε ροή ρύπανσης, φυτοφαρμάκων, κτλ. Η χλωρίδα και η πανίδα του ελεύθερου βιότοπου των ψαριών είναι γεμάτη με άλγη, όστρακα, αθερίνα, γάμπαρη Αμβρακικού, καβούρια, κτλ.

koftra paliompouka neoxvriou artas fresh wild fish carpmatchfishing

Τα αλιεύματα τρέφονται αποκλειστικά και ελεύθερα με καβούρια, γαρίδες, μικρόψαρα, όστρακα και άλγη, την απόλυτα μοναδική φυσική πηγή τροφής σε Ω-3 λιπαρά οξέα. Αλιεύονται με μεράκι και αγάπη, φτάνουν πάντα φρέσκα στον καταναλωτή! 

syllogi psarion fresh wild fih amvrakikos carpmatchfihing

fresh wild fish amvrakikos carpmatchfihing

Δεν έχουν καμία σχέση με τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας, και τις αμφιβόλου ποιότητας ιχθυοτροφές, και αυτό φαίνεται στην παγκόσμια φήμη, στα βραβεία , και στην προτίμηση που λαμβάνουν απο τα κορυφαία εστιατόρια Ελλάδας και εξωτερικού! 

lavraki piato gourmet fresh wild fish amvrakikos carpmatchfishing

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν , πείθουν απόλυτα για το τελικό προιόν που φτάνει στο πιάτο σας, γνήσιο, αμόλυντο και απαράμιλλα μοναδικά νόστιμο. Χαρείτε τα ψάρια που κολυμπούν στο πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Ηπείρου!

sunset amvrakikos kolpos carpmatchfishing

Συγκεκριμένα, τα βραβεία που έλαβε η FRESH WILD FISH Amvrakikos είναι:

The Delicatessen Choice SHORTLISTED
Χέλι - FRESH WILD FISH Amvrakikos

Fresh Fish SHORTLISTED
Τσιπούρα - FRESH WILD FISH Amvrakikos

Fresh Fish WINNER
Κέφαλος - FRESH WILD FISH Amvrakikos

vrabeia nostimon psarion fresh wild fish amvrakikos carpmatchfishing

fresh wild fish amvrakikos logo carpmatchfishing

Για παραγγελίες καλέστε:
 
6975903309 / 6945376525 / 6980823500

www carp matchfishing gr logo.jpg

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.