Ειδήσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

asft art spinning fishing team arta carpmatchfishingΗ ομάδα spinning του www.carp-matchfishing.gr:Αrt Spinning Fishing Team

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Μετά από απαιτήσεις των φίλων της ιστοσελίδας www.carp-matchfishing.gr , δημιουργήθηκε η αμάδα Art spinning fishing team (A.S.F.T), με σκοπό την ανταλλαγή ψαρευτικών απόψεων για την τεχνική του spinning/shore jigging , κυρίως στην θάλασσα αλλά και στα γλυκά νερά.

Eκτός του γεγονότος ότι πρόκειται για μια άρτια(Art) καταρτισμένη ομάδα spinning, h ομάδα έχει την έδρα στην Άρτα {από εκεί προήλθε και το όνομα Art(a)} , και αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων ψαράδων που ασχολούνται χρόνια με τις εν λόγω τεχνικές.

 

 

 

Ο Άρης Δάσκαλος  και ο Γιώργος Βαρέλης, είναι οι βασικοί πυλώνες της ομάδας Αrt spinning fishing team. Όλοι τους ψαρεύουν πολλά χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ ασχολούνται με την χρήση σκληρών τεχνητών δολωμάτων (hard baits) και μαλακών σιλικονούχων (soft baits).

Ο Άρης Δάσκαλος ψαρεύει στο Ιόνιο με spinning και shore jigging , στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της κεντρικής Ελλάδας, και θεωρείται εξπέρ στο ψάρεμα του λούτσου και του λαβρακιού.

aris daskalos team carpmatchfishing

Ο Γιώργος Βαρέλης είναι ο γκουρού της ομάδας, καθώς έχει ψαρέψει με τα περισσότερα τεχνητά δολώματα του εξωτερικού και του εσωτερικού, ενώ ο πειραματισμός και η εξειδίκευση τον ακολουθούν παντού. Ειδήμονας της σιλικόνης, έχει δείξει την πείρα του στην θάλασσα, αλλά και στα γλυκά νερά με στόχο τους λευκίσκους και τις μεγάλες πέστροφες.

varelis team carpmatchfishing

H ομάδα spinning/shore jigging του carp-matchfishing.gr θα είναι πάντα παρούσα με άρθρα για τις τεχνικές του spinning και άπειρο φωτογραφικό υλικό για την δική σας διευκόλυνση και ενημέρωση.

Keep spinning...!

www.carp-matchfishing.gr

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.