Νέα εταιριών
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

angry-fish-by-dimitris-sfaltos-carpmatchfishingΝέες πρωτοποριακές συσκευασίες στις μαλάγρες Angry Fish by Dimitris Sfaltos
Του Δημήτρη Σφαλτού
Οι μαλάγρες Angry Fish by Dimitris Sfaltos έχουν δώσει νέα ώθηση στους ψαράδες της match τεχνικής, και όχι μόνο.

Οι πολύ αποτελεσματικές βάσεις μαζί με τα top secret αρώματα και προσθετικά, δουλεύουν άμεσα στα απαιτητικά ψαροτόπια για μεγάλα και καχύποπτα ψάρια.

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα οι μαλάγρες Angry Fish έχουν τοποθετηθεί σε νέες πρωτοποριακές συσκευασίες, οι οποίες θα σας διευκολύνουν πάρα πολύ σε όποιο ψάρεμα απαιτείται μαλάγρα.

 

 

 

 

 


Πρόκειται για μια διαφανή συσκευασία του κιλού, μεγάλης αντοχής, η οποία στέκεται όρθια, και έχει εύκολο αεροστεγές κλείσιμο με εσωτερικά straps. Πάνω στην συσκευασία θα βρείτε το διακριτικό αυτοκόλλητο που ξεχωρίζει την κάθε μαλάγρα από την άλλη, ενώ από την πίσω πλευρά βλέπετε όλο το περιεχόμενο της μαλάγρας.

angry-fish-groundbait-sfaltos-carpmatchfishing

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό, είναι ότι η συσκευασία ανοιγοκλείνει ερμητικά κατά βούληση. Και θα εξηγήσουμε γιατί. Σε κάθε ψάρεμα που κάνουμε δεν είναι σίγουρο από πριν ότι θα απαιτηθεί η μαλάγρα. Μπορεί τα ρεύματα να είναι τόσο δυνατά, που να απαγορεύουν την χρήση τους. Μπορεί να μαζευτούν με την πρώτη μπάλα όλα τα μικρόψαρα και να μην μας αφήνουν να ψαρέψουμε. Μπορεί ξαφνικά να χαλάσει ο καιρός και να χρειαστεί να εγκαταλείψουμε το ψάρεμα. Εάν φτιάξουμε όλη την μαλάγρα από την αρχή , στις παραπάνω περιπτώσεις είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα την πετάξουμε. Δεν θα είναι η πρώτη φορά βέβαια, σε όλους μας έχει συμβεί, μπορεί όμως να είναι η τελευταία!

Οπως έχουμε εξηγήσει στο παρελθόν τα αρώματα και τα προσθετικά που περιέχουν οι μαλάγρες Angry Fish by Dimitris Sfaltos , έχουν μελετηθεί προσεκτικά, για να ενεργοποιούνται με την επαφή στο νερό. Έτσι μπορούμε να φτιάξουμε αρχικά μόνο 2-3 μπάλες μαλάγρας, χωρίς να πειράξουμε το υπόλοιπο ξηρό περιεχόμενο.

angry-fish-mix-malagra-carpmatchfishing

Χρησιμοποιούμε τις πρώτες μπάλες αρχικά, και με βάση την εμπειρία μας καθοδηγούμαστε για το υπόλοιπο ψάρεμα.Η μαλάγρα Angry Fish έχει την ιδιότητα ότι διαλύεται πολύ γρήγορα στο νερό, μαζεύει αμέσως τα ψάρια της περιοχής, και μας δίνει μια πρώτη εικόνα τι θα περιμένουμε από τον τόπο.

angry-fish-malagra-groundbait-balls-carpmatchfishing

Το υπόλοιπο περιεχόμενο μένει stand-by/σε αναμονή, μέχρι να δούμε με την εμπειρία μας, εάν θα το χρησιμοποιήσουμε στην συνέχεια. Με τα χέρια μας κλείνουμε την συσκευασία, περνώντας τα δάχτυλά μας στα straps, από την μία πλευρά στην άλλη.

angry-fish-malagra-sfaltos-close-carpmatchfishing

Η συσκευασία παραμένει αεροστεγώς κλεισμένη, δεν επηρεάζεται το περιεχόμενο(εφόσον δεν θα βραχεί), και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά βούληση στην συνέχεια, ή σε μελλοντικό ψάρεμα.

Η συσκευασία των μαλάγρων Angry Fish μας δίνει την δυνατότητα να την χρησιμοποιήσουμε όπως εμείς θέλουμε. Ακόμη και να την γυρίσετε ανάποδα, δεν χύνεται τίποτα.

angry-fish-malagra-upside-carpmatchfishing

Με άλλες μαλάγρες του εμπορίου και τα κλασικά σακουλάκια που σχίζονται, αυτό δεν είναι εφικτό. Τότε η μαλάγρα θα καταναλωθεί, θα πεταχτεί, ή θα μείνει στα αζήτητα σε καμιά αποθήκη αλλοιωμένη λόγω μυρωδιάς. Ο δημιουργός της μαλαγρας βλέπετε σκέφτεται πρώτα τον ψαρά και όχι την υπερκατανάλωση του προϊόντος.

Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι όταν οι συνθήκες το απαιτούν και τα ψάρια τρώνε, η συνεχή ροή της μαλάγρας στο νερό( και πέραν της μίας συσκευασίας), είναι επιβεβλημένη για να τα κρατήσουμε στην ψαρεύτρα μας. Η συσκευασία αυτή έχει επεκταθεί σε όλες τις μαλάγρες της Gfs, κατά αποκλειστικότητα και μοναδικότητα στην ελληνική αγορά. Είναι η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποιεί αυτή την συσκευασία στην Ελλάδα.

angry-fish-groundbait-sfaltos-carpmatchfishing

Πολλοί φίλοι μας έχουν δώσει και άλλες χρησιμότητες της εν λόγω συσκευασίας μόλις τελειώσει η μαλάγρα, όπως μεταφορά ψαριών(είναι σκληρή και δεν σχίζεται, μεταφορά καλαμαριών(δεν χύνονται τα μελάνια), τοποθέτηση προνύμφης μύγας για το match fishing στο ψάρεμα, τοποθέτηση ζωντανών ψαριών για δόλωμα, στα γλυκά νερά φίλοι αποθηκεύουν boilies στο ψυγείο, και γενικά χρησιμοποιείται όπου αλλού βάζει ο νους σας...

angry-fish-psaria-carpmatchfishing

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πώληση χονδρική-λιανική
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος-GFS-Θεόδωρος Ρατζώνης
ΤΗΛ: 23940-41285 ΚΑΙ 6972834443

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.