Νέα εταιριών
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

online katalogos en plo kalaitzi carpmatchfishingΟ online κατάλογος της εταιρείας Εν Πλω Καλαϊτζή

Του Δημήτρη Σφαλτού

Μέχρι τώρα συνηθίζαμε να μπαίνουμε στα καταστήματα ειδών αλιείας και να βλέπουμε τα προϊόντα τους στα ράφια.

Πλέον με την εξέλιξη στο διαδίκτυο, έχετε την δυνατότητα να βλέπετε ολόκληρους καταλόγους πολλαπλών εταιρειών ειδών αλιείας online, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Από αυτή την εξέλιξη δεν θα μπορούσε ποτέ να λείπει η εταιρεία Εν Πλω Καλαϊτζή.

Mε το πάτημα ενός πλήκτρου θα μπορέσετε να δείτε τον κατάλογο όλων των εισαγωγικών εταιρειών της Eν Πλω Καλαϊτζή, να δείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, την κατάδυση και των δολωμάτων.

 

 

 

 

 

 

Πλέον , μπορείτε να μπείτε, να περιηγηθείτε και να δείτε με όλες τις λεπτομέρειες όλα τα καλάμια, τους μηχανισμούς, τεχνητά δολώματα, πετονιές, νήματα, αγκίστρια, μαλάγρες, ζωντανά δολώματα και όλα τα εξαρτήματα του αγαπημένου μας ψαρέματος!

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.