Νέα εταιριών
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

extreme fishing kai ccmoore alagi dedomenon sto carpfishing psarema kyprinou carpmatchfishingΕισαγωγή όλων των προϊόντων της κορυφαίας εταιρίας CCMoore-προσθετικών για το ψάρεμα του κυπρίνου, από το κατάστημα ειδών αλιείας Extreme Fishing

Toυ Δημήτρη Σφαλτού
Η αγγλική  CCMoore είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο στην κατασκευή εξειδικευμένων αλεύρων για την δημιουργία των boilies, αρώματα, αιθέρια έλαια, μαλάγρες για γλυκά νερά, προσθετικά δολώματα, επεξεργασμένους σπόρους, έτοιμα boilies, spod mixes, pellets, και γενικά προϊόντων για το ψάρεμα του κυπρίνου.

Πλέον όλα τα προσθετικά δολωμάτων της CCMoore εισάγονται από το εξειδικευμένο κατάστημα ειδών αλιείας Extreme Fishing του Στέφανου Κυριτσόπουλου, στην Καρδίτσα.

Με αυτή την εισαγωγική κίνηση όλων των προϊόντων της CCMoore, το Extreme Fishing γίνεται το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα, που διαθέτει τις καλύτερες, τις πιο αναγνωρισμένες και τις πιο ολοκληρωμένες εταιρείες ειδών αλιείας, για το ψάρεμα στα γλυκά νερά, και την κατασκευή δολωμάτων για το ψάρεμα του κυπρίνου.

 

Η CCMoore αποτελεί ένα παγκόσμιο κολοσσό στον χώρο αλιείας των γλυκών νερών, με την κατασκευή προσθετικών αλεύρων και αρωμάτων, και δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις. Στην γκάμα της έχει όλα τα εξειδικευμένα άλευρα πρωτεϊνικής και μη φύσεως, για την δημιουργία των boilies, προσθετικά αρώματα, αιθέρια έλαια, ενισχυτικά δολωμάτων, επεξεργασμένους σπόρους, spod mixes, pellets, και έτοιμα boilies (pop-up).

ccmoore extreme fishing all fishing store carpmatchfishing

Mε εφαλτήριο την Αγγλία, η CCMoore έχει κατακτήσει τον κόσμο του ψαρέματος του κυπρίνου. Πλέον διαθέτει ένα πλήρες προσωπικό από δοκιμαστές δολωμάτων, αρθρογράφους, και ψαράδες του κυπρίνου, με ευρεία αναγνώριση και κύρος. Η CCMoore ξεκίνησε σαν ένα απλό εργοστάσιο ζωοτροφών, γρήγορα όμως το διαρκές ψάξιμο με τα προσθετικά άλευρα, τα μοναδικά αρώματα και τα ενισχυτικά για τον κυπρίνο, της έδωσαν μια από τις πιο σημαντικές θέσεις στην παγκόσμια βιομηχανία του carpfishing.

Εδώ και πολλά χρόνια έχει δημιουργήσει μία από τις πιο ολοκληρωμένες γκάμες προσθετικών για το ψάρεμα του κυπρίνου. Κύριο προσόν της CCMoore είναι τα μοναδικά πρωτεινικά μίγματα για την κατασκευή των boilies, μίγματα φτιαγμένα από πρώτες ύλες ζωικών και φυτικών πρωτεινών.

aleyra ccmoore all extreme fishing carpmatchfishing

Ο κατάλογος της CCMoore είναι από τους μεγαλύτερους της αγοράς στον συγκεκριμένο τομέα και πλέον χαρακτηρίζεται ως υπερπλήρης. Μεγάλη εξειδίκευση υπάρχει στον χώρο των βασικών μιγμάτων για την δημιουργία των boilies. Aναφέρουμε ενδεικτικά τα μίγματα Odyssey XXX, Live System, Pacific Tuna, Equinox, Acid Cazein, Blood Plasma, Breadcrumbs, Calcium Caseinate, Egg Albumen, Fine Oyster Shell, Fish Meal Sardine-anchovy-Pre Digested, Lactalbumen, Limestone Flour, Maize Meal, Meggablend fruit-red-spice-sweet,CLO, Rennet Casein, Robin Gold, Robin Red, Semolina κτλ.

extreme fishing ccmoore aleyra carpfishing carpmatchfishing

Από τα υγρά αρώματα εντυπωσιάζουν αυτά της μπανάνας, maple, milk/ice cream, indian spice, ultra chocolate malt, toffe malt, blackcurrant, bloodworm, ultra crab, ultra cranberry, ultra hazelnut, ultra mango, ultra creamy milk, ultra peach, ultra pear drop, ultra pinnapple, ultra plum, ultra squid, strawberry, tutti frutti, ultra scopex, salmon essence, ultra tuna, tangerine, κτλ.

ccmoore aromata aitheria elaia carpfishing extreme fishing carpmatchfishing

Τα αρώματα της CCMoore τα περισσότερα έχουν σαν βάση την γλυκερίνη, για την καλύτερη αποδέσμευση των ελαίων. Aπό τα αιθέρια έλαια της CCMoore θα βρείτε τα aniseed, black pepper, cinnamon, garlic, superfruit, superspice, thyme oil.

cccmoore aromata aitheria elaia extreme fishing carpmatchfishing

Υπάρχουν επίσης τα πολύ επιτυχημένα υγρά προσθετικά CSL, Corn Sweet, Hemp oil, GLM extract, liquid liver extract, liquid robin red, liquid salmon extract, liquid tuna extract, liquid betaine, liquid molasses, roasted nut, talin, ultra amino , aminobled, κτλ.

ccmoore additives aromata boilies carpfishing carpmatchfishing

Η γκάμα της CCMoore επεκτείνεται και στον χώρο των επεξεργασμένων σπόρων με Cracked maize, crushed hemp, Flacked Maize, Hemp seed, Jumbo Tiger nuts, maple peas, particle mix, κτλ.

ccmoore sporoi particles carpmatchfishing

Μεγάλη εξειδίκευση θα βρείτε στα spod mixes, τα έτοιμα μίγματα-μαλάγρες, τα οποία χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία στο στιγμιαίο μαλάγρωμα για το ψάρεμα του κυπρίνου. Ενδεικτικά αναφέρονται τα Fish Frenzy, Red Pepper+ ,και Sweet nut cloud.

ccmoore extreme fishing store aleyra boilie mixes carpmatchfishing

Τέλος η CCMoore διαθέτει και ρουχισμό για το ψάρεμα, όπως T-Shirts, hoodies και άλλα πολλά παρελκόμενα ένδυσης. Ειδικά τα hoodies είναι πάρα πολύ ζεστά και ενδεδειγμένα για τις κρύες νύχτες. Σε πολλούς αγώνες ψαρέματος, όπως αυτούς που έχουν γίνει στις λίμνες της Καρδίτσας, τα χακί heavy-duty CCMoore hoodies, ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του ρουχισμού μας.

ccmoore logo mplouza carpmatchfishing

 9

Όπως προείπαμε, με την προσθήκη της CCMoore στο οπλοστάσιο του καταστήματος Extreme Fishing στην πόλη της Καρδίτσας, το τελευταίο γίνεται το πιο εξειδικευμένο μαγαζί ειδών αλιείας για το ψάρεμα του κυπρίνου, πανελλαδικώς.

Η ύπαρξη των καλύτερων παγκόσμιων εταιριών για το carp fishing, όπως FoxNash, Greys, Korda, Delkim, Rod Hutchinson, Daiwa, Chub, Mainline,Taska, Balzer, Top Secret, δίνουν την δυνατότητα σε κάθε ψαρά των γλυκών νερών να αποκτήσει μόνο το καλύτερο για το ψάρεμα του.

etaireies exreme fishing carpmatchfishing

Οι τιμές όλων των  προϊόντων της CCMoore, είναι παρόμοιες με αυτές του Internet, αποστέλλονται δε τα πάντα με αντικαταβολή σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, με τα ελάχιστα μεταφορικά έξοδα. Ο Στέφανος Κυριτσόπουλος, σαν έμπειρος ψαράς, έχει καταστήσει πλέον το Extreme Fishing το πιο εξειδικευμένο κατάστημα για το ψάρεμα στα γλυκά νερά πανελλαδικώς, με την προσθήκη της αγγλικής CCMoore.

ccmoore all extreme fishing eidh alieias carpmatchfishing ccmoore

Σε συνεννόηση με τον κάθε ψαρά μπορεί να παραγγελθεί το οποιοδήποτε προϊόν της CCMoore από τον κατάλογο για το ψάρεμα του κυπρίνου, αν και το Extreme Fishing καλύπτει ήδη με την πρώτη παραγγελία που έγινε το 95% του συνολικού καταλόγου. Επιπλέον εκτελούνται κατόπην παραγγελίας εξεζητημένες συνταγές για έτοιμα boilies, εξ ολοκλήρου με προιόντα της CCMoore.

Ο Στέφανος Κυριτσόπουλος και οι συνεργάτες του θα είναι πάντα πρόθυμοι να σας λύσουν κάθε απορία και να σας βοηθήσουν στην σωστή επιλογή του εξοπλισμού σας και των δολωμάτων σας, για όλες τις τεχνικές ψαρέματος στα γλυκά νερά, και όχι μόνο.

ccmoore extreme fishing carp carpmatchfishing

Εμείς από την πλευρά μας είμαστε πολύ χαρούμενοι που γίνονται τέτοιες κινήσεις-εισαγωγές κορυφαίων εταιριών σαν την CCMoore, και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

CC Moore Logo 2 1

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες:
Extreme Fishing

extremefishing-card

Είδη αλιείας-Είδη camping-Ζωντανά δολώματα

Λεωφόρος Δημοκρατίας & Αργοναυτών 29-Καρδίτσα

Κυριτσόπουλος Στέφανος

Τηλ : 2441022129 / 6973248671

www carp matchfishing gr logo.jpg

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.