Σεμινάρια για ψάρεμα/Εκθέσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

blutbombette-carpmatchfishingΣεμινάριο στην έκθεση boat and fishing show: H προσέλκυση των ψαριών με το πρωτοποριακό blutbombette από τον Δημήτρη Σφαλτό


Κείμενο-φωτογραφίες: Nίκος Ζάρας(ΦωτΟΑρτ)


Στα πλαίσια της πολύ επιτυχημένης έκθεσης boat and fishing show , πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο για λογαριασμό της εταιρείας Rizoulis Sport Fishing , με τίτλο η προσέλκυση των ψαριών με την χρήση του πρωτοποριακό προσθετικού blutbombette, από τον αρθρογράφο του περιοδικού Δημήτρη Σφαλτό.

Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο, που προσέλκυσε πλήθος κόσμου, o οποίος ήθελε να ενημερωθεί για την χρήση και την αποτελεσματικότητα του blutbombette.

 


Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/03 και ώρα 13:00-14:00. Μέσα σε αυτή την ώρα εξηγήθηκε από τον Δημήτρη Σφαλτό, αρθρογράφο του περιοδικού boat and fishing in Greece, η κύρια σκέψη και λειτουργία του blutbombette, ενός νέου και πρωτοποριακού προσελκυστικού, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλήθος στο ψάρεμα.

 

blutbombette-seminario-carpmatchfishing

Πρόκειται για ένα προϊόν νανοτεχνολογίας, το οποίο περιέχει σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση αμινοξέα, τα οποία σε συνδυασμό με μια κόκκινη χρωστική, μαζεύουν από μεγάλες αποστάσεις τα αρπακτικά και μη ψάρια, αφού τους προκαλούν το αίσθημα της λήψης τροφής. Το blutbombette διαρκεί πάρα πολύ ώρα μέσα στο νερό, είναι μια κάψουλα διαφανής που περιέχει ένα χάπι αμινοξέων, το οποίο διασπάται πολύ αργά και διαχέει τα αμινοξέα μέσα στο νερό.

 

seminario-blutbomb-carpmatchfishing

Μπορεί να δουλέψει άψογα στις τεχνικές του spinning, με σκληρά και σιλικονούχα δολώματα, στο match fishing/Bolognese, στο feeder fishing, στο eging, ακόμη και σε παραγάδια και casting. Οι χρήσεις του blutbombette σταματούν εκεί που σταματά και η φαντασία του ψαρά. Το blutbombette βρίσκεται μέσα σε συσκευασίες των 10 και 20 χαπιών, και περιέχει και την διαφανή κάψουλα που μπαίνει πάνω στον πετονιά μας.

 

silikones-blutbombette-carpmatchfishing

Η προσέλκυση του κόσμου στο σεμινάριο ήταν ομολογουμένως μεγάλη, και παρουσίασε πολύ αυξημένη ανταπόκριση από το ακροατήριο. Ήταν από τα πιο επιτυχημένα σεμινάρια της έκθεσης με τον περισσότερο κόσμο, σημάδι ότι η εξειδίκευση στο ψάρεμα και η πρωτοπορία στα υλικά προσέλκυσης των ψαριών, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

seminario-kosmos-blutbombette-carpmatchfishing

Η εισήγηση-επεξήγηση του τεχνικού αυτού θέματος από τον Δημήτρη Σφαλτό, ήταν εκτός από πολύ ενδιαφέρουσα, άρτια δομημένη και στο τέλος εμφανίστηκαν ελάχιστες ερωτήσεις. Εκτός από την ομιλία του Δημήτρη, παρουσιάστηκε σε συσκευή επιτοίχιων προβολών, λεπτομερής περιγραφή του προσθετικού blutbombette, πως χρησιμοποιείται, πως μπαίνει στην αρματωσιά μας, πως λειτουργεί, και τα αποτελέσματά του στις τεχνικές του spinning, match fishing και eging.

eging-seminario-carpmatchfishing

Παρουσιάστηκαν τεκμηριωμένες φωτογραφίες της αποτελεσματικότητας του blutbombette, με μεγάλα λαβράκια, μεγάλα καλαμάρια και σουπιές. Μια επίσης λεπτομερής και αναλυτική παρουσίαση του blutbombette, θα βρείτε στο ακόλουθο link:

 

Spinning:Ψαρεύοντας λαβράκια με σιλικονούχα δολώματα και ... εξειδικευμένα προσελκυστικά!,

 

δοκιμή που πραγματοποίησε το site www.carp-matchfishing.gr.

 

sfaltos-seminario-carpmatchfishing

Το σεμινάριο έγινε για λογαριασμό της εταιρείας Rizoulis Sport Fishing , τηλ 2494022764, η οποία εισάγει αποκλειστικά το προσθετικό blutbombette.

rizoulis-sfaltos-blutbombette-carpmatchfishing

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.