Ομάδα
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

Dimosthenis-Velissaris-dimos-team-carp-matchfishing-grΟ Δημοσθένης Βελισσάρης, εδώ και πάρα πολλά χρόνια ( από την εποχή του περιοδικού sport fishing) που βρίσκεται στον χώρο στην ψαρευτικής αρθρογραφίας, θεωρείται μία από τις ηγετικές μορφές στον τομέα του casting, είτε αυτό λέγεται surf casting, είτε rock fishing, είτε beach ledgering.

Οι τεχνικές του στον τομέα του casting, η αρθρογραφία, τα δολώματα και οι ψαριές του, έχουν τοποθετήσει ψηλά τον πήχη σε όλο τον ευρύ τομέα του casting, και ακόμη και σήμερα φιγουράρει στην ψαρευτική ελίτ της Ελλάδας. Μέσα από τα άρθρα του Δημοσθένη , παλιά και νέα, θα μυηθούμε στον θαυμαστό κόσμο του casting, όποια και αν είναι η μορφή του. Στο site www.carp-matchfishing.gr ,και στην κατηγορία άρθρων με θέμα το casting, θα έχετε την δυνατότητα να δείτε όλες τις τεχνικές , τα δολώματα, τον εξοπλισμό, τα παρελκόμενα και πολλά μυστικά, για το ψάρεμα με την τεχνική του casting.

O Δημοσθένης θα βρίσκεται πάντα κοντά σας, σε όλες τις τεχνικές casting, να μοιραστεί μαζί σας όλα τα μυστικά για τα καλύτερα και πιο αποδοτικά ψαρέματα. Ας μην ξεχνάμε-και θα πρέπει να αναγνωριστεί σαν ιστορική αναδρομή-ότι με τις συμβουλές, τις τεχνικές, την αρθρογραφία και τον εξοπλισμό του Δημοσθένη, έχουν γαλουχηθεί και έχουν μάθει να ψαρεύουν casting, τουλάχιστον το 90% των σημερινών αρθρογράφων-ψαράδων σήμερα.

 

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.