Ομάδα
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

papachristou-dimitris-team--carpmatchfishing-team.jpgΟ Δημήτρης έχει γεννηθεί το 1991, και αποτελεί το νέο «αίμα» της αρθρογραφίας στο site www.carp-matchfishing.gr. Έχει σπουδάσει λογιστική στο ΤΕΙ Πειραιά.

Διαμένει στον νομό Αττικής και ασχολείται ψαρευτικά κυρίως με τον τομέα του casting , σε όλες τις μορφές του. Ψαρεύει casting από 10 χρονών, ενώ εδώ και 5 χρόνια ,έχει μυηθεί και στις τεχνικές του match fishing, spinning και eging.

Ο Δημήτρης σαν νέος ψαράς, αναζητά νέες τεχνικές και «κόλπα», που θα κάνουν την τεχνική του πιο αποδοτική, και είναι γενικά ένα άτομο που δεν εφησυχάζει στα παλιά τετριμμένα ψαρευτικά δρώμενα.

Στα άρθρα του θα βρείτε νέα πράγματα στο casting, που θα κάνουν το ψάρεμά σας πιο αποδοτικό.

 

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.