Ομάδα
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

giannis-mastrogiannakis-team-carpmactcfishingΟ Γιάννης Μαστρογιαννάκης γεννήθηκε στην Μυτιλήνη, όπου και κατοικεί. Εργάζεται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, σαν τεχνικός πεδίου, και στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το παράκτιο ψάρεμα.
Η πρώτη μύηση στο χώρο της ερασιτεχνικής αλιείας έγινε στα παιδικά του χρόνια, με την χρήση καρουλιού, ενώ στην συνέχεια ασχολήθηκε με την τεχνική του surfcasting. Αυτή όμως η τεχνική που τον κέρδισε πραγματικά, ήταν η τεχνική του spinning,με την χρήση των τεχνητών δολωμάτων, σκληρών και σιλικόνης.

Αγαπημένη του συνήθεια το ψάρεμα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, κύματα και ταραγμένη θάλασσα.
Αυτή η συνεχώς εξελισσόμενη τεχνική ψαρέματος που του έχει χαρίσει αξιόλογα αλιεύματα και μοναδικές στιγμές, συνεχίζει να τον γοητεύει, κατατάσσοντας τον στους φανατικούς οπαδούς της!

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.