Ομάδα
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

eging gaff gantzos gia kalamaria squid carpmatchfishingΚαταξιωμένος στον χώρο της εστίασης, με μεγάλη εξειδίκευση σαν Barista, ο Γιώργος έχει εκτελέσει καθήκοντα προιστάμενου και διευθυντή σε μεγάλα bar-restaurants της Αθήνας.

Η μεγάλη του αγάπη όμως είναι το ψάρεμα , η οποία τον βοηθάει να γεμίζει επαρκώς τις "μπαταρίες" του, για τις δύσκολες απαιτήσεις της ζωής. Πάντα με το χαμόγελο και την ευγενική διάθεση, ο Γιώργος έχει βοηθήσει πολύ κόσμο να εξελίξει τις τεχνικές του, σε πολλούς τομείς του ψαρέματος.

Ξεκίνησε με το casting, γρήγορα όμως τον κέρδισαν και οι τεχνικές του spinning, το eging, το light rock fishing, και το shore jigging. Η εξειδίκευση και η καλή προετοιμασία είναι από τα δυνατά του χαρτιά. Ο Γιώργος αρθρογραφεί στο περιοδικό μας www.carp-matchfishing.gr, ενώ παίρνει μέρος σε πλήθος δοκιμών εξοπλισμού που κάνουμε συνεχώς.

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.