Ομάδα
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

Arxontis-Kostas-eam-carpmatchfishingΜε καταγωγή την πόλη της Καρδίτσας και ατελείωτες εργατοώρες στην λίμνη Πλαστήρα, ο Κώστας είναι από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του carpfishing.

Ο εξοπλισμός του πάντα περνάει από το πιο επίπονα τεστ, ενώ συνεχώς ενημερώνεται για όλες τις σύγχρονες τεχνικές στο ψάρεμα του κυπρίνου.

Έχει ψαρέψει στις περισσότερες λίμνες της Ελλάδας, και έχει αποτελέσει αντιπρόεδρος του ερασιτεχνικού συλλόγου Νικόλαος Πλαστήρα επί πολλά χρόνια.

Ο Κώστας συμμετέχει σε πάρα πολλούς αγώνες των γλυκών νερών, με κορυφαία διάκριση την συμμετοχή του στην εθνική ομάδα carpfishing, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιταλίας το καλοκαίρι του 2011.

Το μεράκι, η υπομονή, η προστασία των  γλυκών νερών,  η επιμονή και η εξοπλιστική καταξίωση είναι τα κύρια όπλα του στον αγώνα του για την σύλληψη ακόμα μεγαλύτερων κυπρίνων.

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.