Ομάδα
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

dimitris-tsompanos-team-carpmatchfishingΚατάγεται από την πανέμορφη Καστοριά, δηλώνει υπέρμαχος  των γλυκών νερών και φανατικός λάτρης του ψαρέματος του κυπρίνου.

Ο Δημήτρης είναι από τους πρωτεργάτες στον χώρο του carpfishing, καθώς έχει στο ενεργητικό του 18 χρόνια στην μελέτη και στην κατασκευή των boilies.

Του αρέσει να πειραματίζεται με φυσικές πρώτες  ύλες, ενώ είναι από τους πρώτους που εισήγαγαν στην Ελλάδα κορυφαίο εξοπλισμό των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού.

Έχει ψαρέψει στις περισσότερες λίμνες της Ελλάδας και η εμπειρία του καθοδηγεί πλήθος σημερινών ψαράδων.

Σήμερα ο Δημήτρης Τσομπάνος είναι πρόεδρος του τομέα διαχείρισης της λίμνης της Καστοριάς, όπου δίνει τον προσωπικό του αγώνα για την ευημερία του τόπου, που του έχει χαρίσει κυπρίνους, άνω των 15 κιλών.

 

 

 

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.