Ομάδα
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

zaras-nikos-team-carpmatchfishingΟ Νίκος είναι ένας σύγχρονος ψαράς, που ειλικρινά βρίσκεται πάντα όπου υπάρχουν ψάρια.

Βασικός σύντροφος στις ψαρευτικές μας εξορμήσεις, ο Νίκος όταν δεν ψαρεύει είναι πίσω από τις κάμερες και τις φωτογραφικές μηχανές, αποθανατίζοντας σκηνές από τον χώρο του carp και του match fishing.

Λάτρης των τεχνικών casting, ασχολείται με το ψάρεμα σε θάλασσα και στα γλυκά νερά, ενώ ποτέ δεν χάνει την ευκαιρία να παρακολουθεί τους waggler φελλούς να βυθίζονται στο νερό.

Ο Νίκος Ζάρας έχει δημιουργήσει τις περισσότερες παραγωγές dvd, που έχουν κυκλοφορήσει στα περιοδικά του εγχώριου ψαρευτικού χώρου, σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.