Ομάδα
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

vaggelis-staios-team-carp-carpmatchfishingΚατάγεται από την όμορφη Φλώρινα, δηλώνει φανατικός ψαράς του κυπρίνου, αλλά ποτέ δεν χάνει την ευκαιρία να αναζητήσει και διαφορετικά θηράματα με την τεχνική του spinning, όπως την τούρνα και την ορεινή fario  πέστροφα.

O Βαγγέλης διαμένει στην πόλη της Φλώρινας, είναι δημοτικός σύμβουλος,  και διαθέτει κατάστημα με είδη αλιείας εδώ και αρκετά χρόνια. Η εμπειρία του στον χώρο κατασκευής των  δολωμάτων  boilies είναι μεγάλη , έχει ψαρέψει σε πάρα πολλές λίμνες της Ελλάδας ( κυρίως  της βόρειας Μακεδονίας )  με εντυπωσιακές συλλήψεις ψαριών.

Συχνά επίσης επισκέπτεται μεγάλα ποτάμια για να επιδοθεί στο ψάρεμα σπανίων ειδών πέστροφας , ακόμα και με την τεχνική του fly fishing . Με γνώμονα το catch and release και την προστασία των εσωτερικών οικοσυστημάτων ,παραμένει πάντα συμπαραστάτης στον αγώνα για την σωτηρία των γλυκών νερών.

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.