Ομάδα
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

Spyros-grammeniatis-team-carpmatchfishingΚατάγεται από τα Ιωάννινα όπου διαμένει και εργάζεται , εφαρμόζοντας την αγαπημένη του τεχνική , το carpfishing.

Έχοντας σαν ορμητήριο την λίμνη Παμβώτιδα , έχει σημειώσει εντυπωσιακές ψαριές με πολλούς κυπρίνους άνω των 10 κιλών.

Ο Σπύρος πειραματίζεται πάρα πολύ στις διάφορες μίξεις για την κατασκευή των boilies , ενώ πάντα προσέχει την λεπτομέρεια στον εξοπλισμό του και στην τεχνική που ακολουθεί.

Με ανοιχτούς ορίζοντες παρακολουθεί πάντα τις εξελίξεις στο carpfishing, προκειμένου να βελτιώσει τα δολώματα, τις αρματωσιές και τις συνεχώς ανερχόμενες ψαριές του.

 

 

 

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.