Ομάδα
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

tsikrikis-team-carp-matchfishing.grΈχοντας διατελέσει πολλά χρόνια πρόεδρος του ερασιτεχνικού  συλλόγου της Καρδίτσας ’’ Νικόλαος Πλαστήρας ‘’, ο Βασίλης είναι ένας πολυτάλαντος ψαράς με αξιοθαύμαστη εμπειρία στο ψάρεμα του κυπρίνου.

Ψαρεύει ακατάπαυστα στα γλυκά νερά , ενώ επισκέπτεται συχνά την θάλασσα εφοδιασμένος με match και  feeder  καλάμια, για να εκτελέσει τις αγαπημένες του τεχνικές. Εδώ και πολλά  χρόνια  κάνει   δοκιμές και πειραματισμούς πάνω στην κατασκευή των boilies, με φυσικά και τεχνητά βασικά μίγματα, σπάνια και δυσεύρετα αρώματα, με πάρα πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Τα μίγματα που έχει δημιουργήσει έχουν αφήσει εποχή, ειδικά στα ψαρέματα στην λίμνη  Πλαστήρα.

Ασχολείται κατά καιρούς με ποικίλες τεχνικές, όπως το match  για πέστροφες και αφρόψαρα, και το feeder  για όλα τα ψάρια των λιμνών  και των ποταμών.

Ο τίτλος του υπερασπιστή των γλυκών νερών δικαίως του έχει δοθεί, για την χρόνια προσφορά του στην προστασία της λίμνης Πλαστήρα και άλλων λιμνών του νομού Καρδίτσας.

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.