Ομάδα
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish


panos-georgakopoulos-team-labrakia-carpmatchfishingΑποτελεί το νεότερο μέλος της ομάδας του www. carp-matchfishing.gr. Ο Παναγιώτης αν και είναι ένας all-around ψαράς που ασχολείται και με casting τεχνικές, ποτέ δεν έκρυψε την μεγάλη του αγάπη, το match fishing με  waggler φελλό. 

Από τα πρώιμα βήματα της τεχνικής match, έδειξε ότι ο πειραματισμός και η διαρκής ενασχόληση με το ψάρεμα , είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Με συλλήψεις μεγάλων ψαριών , όπως λαβράκια, σαργούς, μελανούρια και τσιπούρες, θέτει συνέχεια νέους στόχους για πιο αποδοτικά ψαρέματα. 

Λάτρης της χρήσης των μεγάλων ζωντανών δολωμάτων, όπως αφρόψαρα , καρκινοειδή και κεφαλόποδα, ο Παναγιώτης είναι από τους  νέους ψαράδες που σε κάνουν να κοιτάς το μέλλον πάντα με αισιοδοξία.

O Παναγιώτης έχει συνεργαστεί  και με αρκετά καταστήματα ειδών αλιείας, για το service και την συντήρηση πολλών μηχανισμών ψαρέματος. Τα φώτα του πάνω στην συντήρηση των μηχανισμών, είναι από τα πιο έγκυρα στον ελλαδικό χώρο.

 

 

 

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.