Ψάρεμα κυπρίνου-Carp Fishing
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

video-gia-tin-enarksi-tou-carpfishing-psarema-kyprinou-carpmatchfishingΒίντεο για την εισαγωγή στο ψάρεμα του κυπρίνου-Carpfishing

Του Δημήτρη Σφαλτού

Βίντεο και φωτογραφίες:Δημήτρης Σφαλτός, Γιώργος Χούσος και Νίκος Ζάρας

Το ψάρεμα του κυπρίνου στην Ελλάδα έχει πολλούς φανατικούς υποστηρικτές, που συνεχώς αυξάνονται. Σε αυτό το βίντεο θα δείτε στιγμιότυπα από ένα ψάρεμα κυπρίνων του Δημήτρη Σφαλτού, που έγινε προς το τέλος της άνοιξης-αρχές καλοκαιριού με δόλωμα boilies.

Πρόκειται για ένα εισαγωγικό βίντεο στην τεχνική του carpfishing, μιλάμε για εξοπλισμό, αρματωσιές,τεχνικές μαλαγρώματος, δολώματα, που κανένας λάτρης αυτής της τεχνικής δεν πρέπει να χάσει...

Κάντε subscribe στο κανάλι μας στο You Tube Dimitris Sfaltos, ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις με το γνωστό καμπανάκι, για να είστε σωστά ενημερωμένοι για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, σε θάλασσα και γλυκά νερά!

 

 

 

Τα ψαρέματα κυπρίνου σε αυτό το βίντεο έχουν πραγματοποιηθεί σε λίμνη της Ηπείρου. Εφαρμόστηκε καθαρόαιμη τεχνική carpfishing, με δόλωμα boilies, ημισταθερές αρματωσιές και συρόμενες,  και τα θηράματα ήταν κυπρίνοι και βάρβοι. Θα έχετε την δυνατότητα να δείτε εντυπωσιακά γυρίσματα από τα ψαρέματα αυτά, πανέμορφα τοπία με άγρια ομορφιά, σε μερικές από τις ομορφότερες λίμνες της Ελλάδας.

Όλα τα ψάρια απελευθερώθηκαν σύμφωνα με τις αρχές της ασφαλούς απελευθέρωσης , που εφαρμόζουμε σε όλα τα ψαρέματά μας.

 

 www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

 

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.