Αγώνες ψαρέματος
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

carpfishing-video-agonas-florina-carpmatchfishingΒίντεο για τον 4ο ετήσιο αγώνα Carpfishing-ψάρεμα κυπρίνου στην Φλώρινα

 

Του Δημήτρη Σφαλτού

 

Σε αυτό το βίντεο θα παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από τον 4ο ετήσιο αγώνα ερασιτεχνικής αλιείας για το ψάρεμα του κυπρίνου-carpfishing, που διεξήχθη στην Φλώρινα, στην λιμνοδεξαμενή του Σκοπού.

O αγώνας αυτός ήταν από τους πρώτους πανελλαδικώς, που έθεσαν τα θεμέλια για την διεξαγωγή πανελλαδικών πρωταθλημάτων σε λίμνες όλης της χώρας μας.

 

 

 

Στην πραγματικότητα ήταν μια συνεύρεση φίλων ψαράδων κυρίως από την βόρεια Μακεδονία, από την Φλώρινα, Κοζάνη, Καστοριά, ενώ είχαν προσκληθεί και ομάδες από την γειτονική FYROM. O αγώνας πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα, αφού σχεδόν όλοι οι διαγωνιζόμενοι ήταν μια μεγάλη παρέα.

Τα περισσότερα ψάρια βγήκαν την επόμενη ημέρα, ζυγίστηκαν και απελευθερώθηκαν στο φυσικό τους περιβάλλον. Ο 4ος ετήσιος αγώνας ήταν ένα πολύ καλό παράδειγμα για να γίνει ευρέως γνωστό το ψάρεμα του κυπρίνου πανελλαδικώς, μέσω αυτού του βίντεο, και να δωθεί το έναυσμα για την απελευθέρωση των πιασμένων κυπρίνων στο φυσικό τους περιβάλλον.

 

 

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.