Ψάρεμα από σκάφος
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

psarema soupias boat fishing carpmatchfishingVideo:Ψάρεμα σουπιάς από σκάφος-Cuttlefish boat fishing-Teaser/Trailer video

Του Δημήτρη Σφαλτού

Video λήψεις: Δημήτρης Σφαλτός, Θανάσης Χούσος

Teaser/Trailer video για το ψάρεμα της σουπιάς από το σκάφος, στον Αμβρακικό κόλπο. Σε αυτό το μικρό teaser video , θα πάρετε μια μικρή γεύση από το ολοκληρωμένο τεχνικό βίντεο, που θα παρουσιάσουμε σε λίγες ημέρες στην πρεμιέρα του, στο κανάλι μας.

Ψάρεμα σουπιάς, από παραδοσιακό σκάφος, με καλάμι και καρούλια. Απολαύστε υπεύθυνα...εν αναμονή του κυρίου video, με εντυπωσιακό editing....

Κάντε subscribe στο κανάλι μας στο You Tube Dimitris Sfaltos, ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις με το γνωστό καμπανάκι, για να είστε σωστά ενημερωμένοι για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, σε θάλασσα και γλυκά νερά! 

 

 

 

 

 Απολαύστε υπεύθυνα...τα καλύτερα έρχονται!

 

www carp matchfishing gr logo.jpg

 

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.