Νέα εταιριών
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

graphiteLeader-carpmatchfishingΗ Ιαπωνική εταιρία καλαμιών ψαρέματος GraphiteLeader , πλέον εισάγεται στην Ελλάδα από την Lucky Fishing

 

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr


Η εταιρεία GraphiteLeader υπάρχει τώρα και στην Ελλάδα! Πρόκειται για την πασίγνωστη για την ποιότητά της Ιαπωνική εταιρία στα καλάμια ψαρέματος spinning, και αριθμεί πάνω από 10 σειρές καλαμιών, πλήρως εξειδικευμένες για τις τεχνικές του Eging, Rock Fishing, LRF, Ajing , Sea-bass (ψάρεμα λαβρακιού), ψάρεμα πέστροφας(trout fishing) και Shore Jigging .

 

 

 

 

Η εταιρία διαθέτει καλάμια υψηλής ποιότητας, δοκιμασμένα από πολύ έμπειρους ψαράδες σε όλο τον κόσμο, πάρα πολύ γνωστά για τις ψαρευτικές τους επιδόσεις. Η GraphiteLeader εισάγεται από την εταιρία lucky fishing στην πόλη της Πάτρας.

kokkalia-spinning-carpmatchfishing

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος

LUCKY FISHING

www.lucky-fishing.gr

ΤΗΛ : 2610334810 – 2610432611 – 2610910037

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.