Ομάδες ΜΚΔ-Σύλλογοι
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

Ομάδες ΜΚΔ-Σύλλογοι

psareutikes eksormiseis logo sunset carpmatchfishingΓνωριμία με την ομάδα ΄΄Ψαρευτικές Εξορμήσεις΄΄

Του Κώστα Κούντιου

Ανέκαθεν το ψάρεμα για μένα δεν ήταν απλά ένα χόμπι αλλά μία ιδεολογία και τρόπος ζωής. Από μικρό παιδί ακόμα ,στην θάλασσα και στο ψάρεμα έβρισκα το φευγιό μου και την αποφόρτιση μου από την καθημερινότητα.
Κάποια στιγμή μπήκαν και οι υπολογιστές στην ζωή μας και διάφορες ψαρευτικές ομάδες και σελίδες με κινούσαν συνεχώς το ενδιαφέρων μιας και ανταλλάσσοντας απόψεις και εμπειρίες μόνο καλό μας κάνει. Κάπως έτσι λοιπόν μετά και από παρότρυνση φίλων πήρα την απόφαση να δημιουργήσω μια πανελλαδική ψαρευτική ομάδα διαφορετική από τις συνηθισμένες. Σκοπός της ομάδας μας ήταν εξ αρχής ,να γίνουμε μια μεγάλη πανελλαδική παρέα ώστε να ανταλλάσσουμε εμπειρίες και απόψεις και χάρης τις διαφορετικές τεχνικές και την πληθώρα μελών να μαθαίνουμε συνέχεια νέα πράγματα .

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.