Ομάδα
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

nikos vourliotis team carpmatchfishingΦωτογράφος και γραφίστας, με συνεργασίες για τη δημιουργία υλικού οπτικής επικοινωνίας για την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το Θέατρο Τέχνης, το Εθνικό Θέατρο, την Εθνική Πινακοθήκη, την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, το Μουσείο Μπενάκη, το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, κ.ά.

Μεγάλη αγάπη του η ερασιτεχνική αλιεία από την ακτή και ειδικότερα οι τεχνικές του Eging, του Ajing, του LRF και του Light Shore Jigging.

Ενίοτε αρθρογραφεί βάσει προσωπικών εμπειριών, ατελείωτων ωρών στη θάλασσα, αλλά και θεωρητικής μελέτης. Motto του: «Γυράσκω αεί διδασκόμενος».

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.