Αγγελίες
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

Αγγελίες

polisi poleitai kalami veret bolognese mb200 carpmatchfishingΠωλείται καλάμι Bolognese της Veret: MB200 7m 

Εξαιρετική γρήγορη προς προοδευτική δράση, ανθεκτικό καλάμι τύπου Bolognese, τηλεσκοπικό, μήκους 7 μέτρων, πωλείται σε άριστη κατάσταση, ψαρεμένο μόνο 5 φορές στην θάλασσα.

Είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένες ίνες (Hi-Carbon) για ψάρεμα από την ακτή, μόλους, βράχια και βάρκα. Κατάλληλο για σαργούς, κέφαλους, λαβράκια, τσιπούρες, μελανούρια, κ.α. Το c.w είναι στα 8-30 γρ, και τα στελέχη του 7 στον αριθμό. Το μήκος μταφοράς του είναι στα 132 εκατοστά.

 

poleitai kalami stargate italcanna carpmatchfishingΠωλείται καλάμι Bolognese της Italcanna: Stargate 7m

Εξαιρετικά γρήγορο, ανθεκτικό καλάμι τύπου Bolognese, τηλεσκοπικό, μήκους 7 μέτρων, πωλείται σε άριστη κατάσταση, ψαρεμένο μόνο 3 φορές σε γλυκό νερό.
Είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένες ίνες (Hi-Carbon) για ψάρεμα από την ακτή, μόλους, βράχια και βάρκα. Κατάλληλο για σαργούς, κέφαλους, λαβράκια, τσιπούρες, μελανούρια, κ.α. Το c.w είναι στα 30 γρ, και τα στελέχη του 7 στον αριθμό.

 

 

mhxanismoi-dam-aggelia-carp-matchfishinggr.jpgΠωλείται καλάμι Grauvel telecarp και 2 μηχανισμοί Dam

 

Σε άριστη κατάσταση πωλούνται ένα τηλεσκοπικό καλάμι για το ψάρεμα του κυπρίνου και  2 μηχανισμοί με διπλά φρένα.

 

badbass-carp-matchfishing.grΠωλούνται 3 καλάμια surf casting της Bad Bass και μηχανισμός Shimano Power Aero 10000 XTA( ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ!)

 

3 καλάμια surf casting από την κορυφαία Bad Bass, σε άριστη κατάσταση και προνομιακές τιμές.

 

Μηχανισμός Shimano Power Aero 10000 XTA σε άριστη κατάσταση.

 

Όλα είναι ουσιαστικά καινούργια, έχουν ψαρευτεί μία φορά.

 

rod-pod-carp-matchfishing-gr.jpgΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΚΥΠΡΙΝΟΥ:3 ΚΑΛΑΜΙΑ, 3 ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΒΑΣΗ ROD POD, 3 ΒΟΜΒΗΤΕΣ, 3 ΟΠΤΙΚΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΕΣ

Πωλείται ο εξής εξοπλισμός ψαρέματος κυπρίνου: 3 καλάμια δίσπαστα shimano beast master 3,66 m 2,75 lbs, με τις θήκες τους, 2 μηχανισμοί shimano baitrunner 6000 GTE και ένας μηχανισμός shimano baitrunner GTE 10000. Yπάρχουν και οι εφεδρικές μπομπίνες , όλες γεμισμένες με πετονιά Technium. Επιπλέον πωλείται μια βάση για 3 καλάμια της γαλλικής Technipeche, με τους οπτικούς της ειδοποιητές και 3 βομβητές της Balzer. Τέλος πωλείται μια μεγάλη απόχη. ¨Όλα τα ανωτέρω έχουν την τιμή των 500 ευρώ. Υπάρχει επίσης ένα ολοκαίνουργιο καλάμι σαν τα παραπάνω με τις ετικέτες, σε τιμή 100 ευρώ. Όλα είναι σε άριστη κατάσταση!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΗΛ:6971967246

anaconda-rod-carp-matchfishing-gr.jpgΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΤΡΙΣΠΑΣΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΤΗΣ SANGER /ANACONDA KSII POWER CARP 3.90 3LBS 

Τα καλάμια ειναι σε άριστη κατάσταση καθώς έχουνε ψαρευτεί 3 φορές!!! Βρισκόμαστε στην περιοχή της Πτολεμαίδας, μπορούμε να στείλουμε τα καλάμια όπου επιθυμείτε. Η τιμή τους και για τα 2 καλάμια είναι 180 ευρώ και δίνεται δώρο και 2 στελέχη μαζί!!! Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε το καλάμι και τα επιμέρους του χαρακτηριστικά. Μήκος 3,90 μέτρα και test curve στις 3 λίμπρες.


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση το τηλέφωνο είναι 6986081733 ,Κος Ευριπίδης

catana1.jpgΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΛΑΜΙ MATCH SHIMANO CATANA BX450FA

 

Πωλειται καλαμι για Match fishing Shimano Catana BX450FA fast action σε αριστη κατασταση σε νεα τιμή 80 ευρω ή ανταλλασεται με Dragon Destiny match 3.90. Διαθέτει 16 οδηγούς της Shimano, έχει μήκος 4,5 μέτρα, το casting weight είναι max 20 gr, και το υλικό κατασκευής του είναι ο άνθρακας υψηλής συνοχής.

Το καλάμι έχει ελάχιστα ψαρέματα στο ενεργητικό του και δεν έχει φθορές.

Τηλ επικοινωνίας 6932362969

 

www.carp-matchfishing.grAsso Assos Marine 4.30 '03 - € 3.500 (Συζητήσιμη)

 

Ιδιαιτερότητες


4-Τετράχρονη, Βυθόμετρο, Αφαλάτωση, Με Τρέιλερ, Κινητήρας εξωλέμβιος, Τέντα, Σκάλα μπάνιου

 

 

 

 

shimano antares bxΠωλείται καλάμι συρτής για μολύβι φύλακα-Shimano Antares BX

Πωλείται καλάμι συρτής για μολύβι φύλακα, με τον κωδικό Shimano Antares BX 20-30 λίμπρες. Πρόκειται για ένα από τα κοραφαία μοντέλα της Shimano για την τεχνική της  συρτής με ζωντανό δόλωμα και ειδικά για το μολύβι φύλακα.

Το καλάμι είναι δίσπαστο, έχει αντοχή 20-30 λίμπρες, έχει ψαρευτεί μόνο μια φορά και κυριολεκτικά είναι καινούριο στο κουτί του. Εχει αγοραστεί στην Ελλάδα και έχει εγγύηση αντιπροσωπίας από Αφοί Κασάμπαλη.

Πωλειται στην προνομιακή τιμή των 200 ευρώ. 

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ 6981071026

 

kalamiquantumΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΛΑΜΙ QUANTUM TRAVEL SPIN 240


Πωλείται καλάμι spinning 4 τεμαχίων της Quantum, το travel spin 240.

Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία καλάμια spinning της εταιρίας, το οποίο προτείνεται για αποδράσεις και ταξίδια, αφού το μήκος μεταφοράς του είναι μόλις 55 εκατοστά.

 

 

 

tsantadragonΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΣΑΝΤΑ-ΣΑΚΙΔΙΟ-ΨΥΓΕΙΟ DELUXE ΤΗΣ DRAGON


Πωλείται ολοκαίνουργια πολυχρηστική τσάντα της Dragon, κατάλληλη για όλες τις τεχνικές.

 

 

Είναι η σειρά deluxe της Dragon, με σακίδια και τσάντες από τα ποιοτικότερα υλικά, μεγάλης αντοχής στον χρόνο.

 

 

 

daiwaregalzΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ DAIWA REGAL Z 4550 BTR


Πωλείται ο μηχανισμός της DAIWA REGAL-Z 4550 BTR, ο οποίος είναι κατάλληλος για όλες τις τεχνικές casting, όπου απαιτείται γρήγορη και πολύ δυνατή έλξη.
Διαθέτει διπλά φρένα, 4 ρουλεμάν, αποσπώμενο χερούλι με κουμπί, μπομπίνα γραφίτη, και όλα τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της Daiwa, όπως twist buster κτλ, που τον κατατάσσουν σε έναν από τους καλύτερους και πιο διαχρονικούς μηχανισμούς της κατηγορίας του.
Ο μηχανισμός αυτός είναι ελαφρώς μεταχειρισμένος, σε άριστη κατάσταση, και είναι γεμισμένος με πετονιά βυθιζόμενη για carp-fishing 0,35 χιλιοστά. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για οποιαδήποτε τεχνική casting, και ψάρεμα κυπρίνου. Τιμή 30 ευρώ.


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 6973303410

shimano big baitrunner lcΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ SHIMANO BIG BAITRUNNER LC

Πωλείται ο μηχανισμός της Shimano Big Baitrunner LC, ο οποίος είναι κατάλληλος για όλες τις τεχνικές casting, όπου απαιτείται γρήγορη και πολύ δυνατή έλξη.

Διαθέτει διπλά φρένα, μπομπίνα αλουμινίου, και όλα τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της Shimano, που τον κατατάσσουν από τους καλύτερους μηχανισμούς της κατηγορίας του.

Ο μηχανισμός αυτός είναι αψάρευτος , καινούριος στο κουτί του και είναι γεμισμένος με πετονιά βυθιζόμενη για carp-fishing 0,35 χιλιοστά. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για surf-casting, casting, και ψάρεμα κυπρίνου. Τιμή 150 ευρώ. (από 280 ευρώ λ.τ)+δωρεάν μεταφορικά με κούριερ στον χώρο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 6974564798

Νέο άρθρο

enisxitiko-texniton-dolomaton-spinning-eging-jigging-lure-booster-gfs-carpmatchfishingEνισχύστε την προσελκυστικότητα των τεχνητών σας στο ψάρεμα ,με το ενισχυτικό Lure Booster Tου Δημήτρη Σφαλτού Φωτογραφίες : Δημήτρης Σφαλτός , Δημήτρης...

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.